Użytkownik FreeKill Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 Witam, nadal występuje u wielu osób problem ze svipem. Mianowicie svip nie dostaje w CT defa Nie wiem co to za błąd, proszę o naprawienie tego. Piszcie tutaj kto też nie dostaje. Oczywiscie ja tez nie dostaje 1 Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 Nie wiem czy tak powinno być ale FreeVip po zmianie mapy nie dostaje granatów keva ani nic Link to comment
Użytkownik∙ drimo Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 @Azed0 ten temat był już kiedyś poruszany. Wystarczy chwilkę poczekać na SPECT (Do 5 sekund po zmianie mapy i wejściu na serwer) i wtedy załaduje Ci się poprawnie wszystko. [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 13, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 13, 2018 ta ale def dla CT wgl nie dziala 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts