Użytkownik Azed0 Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 Twój Nick: Azed0 Nick oskarżonego: zaQ IP/SID oskarżonego: # 4 "zaQ." 1969 STEAM_1:0:892681008 4 16:43 37 0 Powód skargi: Mówisz do takiego "pseudo" administratora na KillDay'u, że jest 5 TT i 2 osoby mają soja on nic sobie z tego nie robi. Opis sytuacji: Wbiłem runde przed KD no i się potoczyła buntem później na następnej rundzie byłem trochę toxyczny poniosły mnie emocję na KD 5TT 1CT i "igor..." nie pamiętam dokładnie nazwy z jakąś inną osobą mieli soja a nasz "pseudo" administrator nic z tym nie zrobił. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://708854.hltv2.pukawka.pl/hltv-1808132045-jail_anka_v1-1534185900-1534187640.zip Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 Chłopie. Ja to co dziennie widzę, nie tylko takie sytuacje. Złożyłem właśnie dlatego podanie, żeby tych adminów i ten serwer postawić do pionu, bo połowa adminów z serwera nie przeczytała regulaminu. Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 13, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 13, 2018 (edited) 11 minut temu, Ar0n napisał: Chłopie. Ja to co dziennie widzę, nie tylko takie sytuacje. Złożyłem właśnie dlatego podanie, żeby tych adminów i ten serwer postawić do pionu, bo połowa adminów z serwera nie przeczytała regulaminu. Znaczy to są takie osoby co wątpię, że w całym życiu coś przeczytały -.- Jeszcze ten śmieszny chłopak piszę, że AMXX 8/10 Jeśli potrafi tylko zbindować sobie menu. Znaczy nie będę mówił, że jestem święty, bo szybko ponoszę się emocją i jestem trochę toxyczną osobą, aczkolwiek przed chwilą czytałem sobie cały regulamin JB. Powiedziałem do tego "pseudo" Strażnika, że soja mają on nic nie robił to powiedziałem parę niemiłych słów w jego i CT stronę i było, że mi banem groził a tamtym nawet uwagi nie zwrócił. Wszedłem sobie na serwer pograć i jak ktoś mi powie, że on ma mutację to mnie coś strzeli. Edited August 13, 2018 by Azed0 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 @zaQ Zostajesz zdegradowany z braku znajomości regulaminu. Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts