Użytkownik∙ drimo Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 Cześć, studiując dzisiaj regulamin natrafiłem na jeden z podpunktów, którego treść brzmiała tak - "Niezależnie od tego czy podanie twoje zostało przyjęte czy odrzucone, nie możesz składać kolejnego bez odczekania 7 dni.". Niestety ten zakaz nie jest za bardzo przestrzegany przez użytkowników. Także tutaj znajduję się prośba z mojej strony, aby Moderatorzy i rangi wzwyż przypilnowali tego zakazu, aby nie był on łamany, ponieważ jak widziałem niektórzy piszą po 2-3 podania w ciągu tygodnia. drimo 1 [align=center][/align] Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 15, 2018 Zasłużony Share Posted August 15, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts