Użytkownik kosmo Posted June 5, 2018 Użytkownik Share Posted June 5, 2018 [align=center]Nick: KOSMO[/align] [align=center]Wiek:21[/align] [align=center]Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/KOSMO/46.29.21.219:27040/[/align] [align=center]Doświadczenie z amxx[1-10]: 9[/align] [align=center]Mikrofon[Tak/Nie]:TAK[/align] [align=center]Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: NIE (Jestem osobą niepełnosprawną i ledwo co starcza mi na leki ,Nie chcem się tu rozpisywać ;-/ [/align] Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Witam nie powiem dokładnie ile lat gram w Cs 1.6 (ale bardzo długo). Jeszcze jak byłem zdrowy to posiadałem swoją sieć serwerów,teraz nie mogę tego mieć ,ponieważ każdy grosz odkładam na leki .Bardzo trudno mi jest z tym że nie potrafię opłacić składki ,ale sami już wiecie . Grę Cs1.6 znam bardzo długo i gram ,już w nią długo . Potrafię postawić serwer od zera to dla mnie nie nowość ,oczywiście amxx znam od skal 1:10 (9) . 2 Lata temu moje życie się zmieniło o 380 stopni ,dlatego chciałbym wam pomagać jako admin na waszym serwerze DD2 . Pozdrawiam ;-) 1 Link to comment
Użytkownik Reddy! Posted June 5, 2018 Użytkownik Share Posted June 5, 2018 KOSMO Przepraszam za wczorajszego bana co ci dałem błąd w przy pracy ale teraz jestem neutral -Są admini +amx +wiek -Gt [align=center] <3 Robienie Grafik <3 [/align] Link to comment
Użytkownik kosmo Posted June 5, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 5, 2018 KOSMO Przepraszam za wczorajszego bana co ci dałem błąd w przy pracy ale teraz jestem neutral -Są admini +amx +wiek -Gt Spx nic nie szkodzi a te Gt to trochę lipa ponieważ czasem na streamie mam wysoki ping i gram na NS lecz nie mogę mieć nick KOSMO sam nw czemu nie moge wejść na wasz serw tylko mam kosmo 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Podanie przyjme ale nwm czy sie zgodzi ze bez skladki Link to comment
Recommended Posts