Użytkownik FreeKill Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Witam! Może dodamy do naszego forum osobny dział pt. "Klany"? Moglibyśmy tworzyć kilka klanów po max 10 osób (5+rezerwa) (oczywiscie mozecie sami ustalić maxymalną liczbę daje tylko przykład). Co nam to da? Moglibyśmy grać sobie miedzy sobą mixy, turnieje, wylonic najlepsza druzyne i wyznaczyc ja do mixow z innymi sieciami Co wy na to? 1 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Byłbym za + Nowe + Ciekawe + Myślę że przydałoby się to Link to comment
Użytkownik Dezerter Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Również za. + Fajny pomysł + Coś nowego zawsze się przyda + Integracja + Dostarczy to nam na pewno dużo zabawy Link to comment
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Takie coś tylko raczej dla steamów powinno być. Więc na nie Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Na tak ale osoby, które maja steama i tsa. Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Jestem za. Ale właśnie only steam'y, a zapewne 50% osób nie ma ;/ Link to comment
Użytkownik Słoniu Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Jestem za Ale czy ludzie będą mieli na to czas? Link to comment
cannabis 0101 Posted August 16, 2018 cannabis Share Posted August 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts