Użytkownik Słoniu Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Siemanko, zaprezentuje wam jak dodać utwór do profilu. Pokaże krok po kroku. +( zdjęcia) A więc tak: 1. Wchodzimy na swój Profil * Naciskamy na swój nick * Zdjęcie 2. Wchodzimy w "Wideo Profilowe" * Zdjęcie 3. Wyskakuje nam 3 możliwości jak możemy to zrobić * Zdjęcie 4. I teraz np wybieramy YT * Musimy skopiować link z tego okienka * Otwieramy go w nowej karcie 5. Następnie szukamy sobie utworu jakiego chcemy mieć na profilu - W moim przypadku jest to ten utwór " https://www.youtube.com/watch?v=wOBnq0Ewz5k" * Teraz musimy skopiować końcówkę naszego utworu - cały link -> https://www.youtube.com/watch?v=wOBnq0Ewz5k - Koniówka utworu 6. Następnie otwieramy te okienko co wymieniłem w pkt 4. * I jak już mamy otwarte okno * To teraz musimy skopiować końcówkę naszego otworu i dodać do tego okienka . * I wklejamy to tutaj końcówkę utworu "wOBnq0Ewz5k" * Teraz jak to wygląda po - [/img] 7. Jak już mamy to wszystko musimy zaznaczyć całą nazwę "https://www.youtube.com/embed/wOBnq0Ewz5k" Zdjęcie 8. I kopiujemy go tutaj. Zdjęcie 9. I dajemy zapisz 10. Potem wchodzimy w swój profil i sprawdzamy czy jest utwór którego dodaliśmy. Musi wyglądać to tak: Zdjęcie 11. I cieszymy się utworem w profilu. Myślę z wytłumaczyło to jasno i dokładnie. Poradnik został stworzony przez @Słoniu dla sieci StrefaSkilla.pl Copyright by @Słoniu Zakaz kopiowania! Administrator zastrzega sobie prawo do edycji niniejszego regulaminu w każdym momencie bez konieczności informowania o tym fakcie użytkowników forum. 2 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Nie żebym się wymądrzać i wgl. ale @Relax. Pokazał mi opcję która jest łatwiejsza i prostsza Mianowicie: 1. Mianowicie wchodzimy na YT - Szukamy odpowiedniego utworu- PPM (Prawy przycisk myszy ) ,, Skopiuj kod do umieszczenia na stronie". 2. Otwieramy na pulpicie nowy dokument tekstowy. 3. Wklejamy tam ten link. Następnie szukamy w tym ( tekście) Adres z YT który jest w cudzysłowie. Kopiujemy go i wklejamy w Wideo Profilowe. I n a tym polega cała praca Ps. wybacz ale jakoś w tym co napisałeś nie mogłem się połapać i się pogubiłem 2 Link to comment
Użytkownik Słoniu Posted August 16, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 16, 2018 2 minuty temu, |K4|Bum napisał: Nie żebym się wymądrzać i wgl. ale @Relax. Pokazał mi opcję która jest łatwiejsza i prostsza Mianowicie: 1. Mianowicie wchodzimy na YT - Szukamy odpowiedniego utworu- PPM (Prawy przycisk myszy ) ,, Skopiuj kod do umieszczenia na stronie". 2. Otwieramy na pulpicie nowy dokument tekstowy. 3. Wklejamy tam ten link. Następnie szukamy w tym ( tekście) Adres z YT który jest w cudzysłowie. Kopiujemy go i wklejamy w Wideo Profilowe. I n a tym polega cała praca Ps. wybacz ale jakoś w tym co napisałeś nie mogłem się połapać i się pogubiłem Opisałem to tak aby każdy załapał ale cóż możesz dodać swoje a moje usunąć nie widzę żadnego problemu Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Przyda się Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Hitarii Posted August 15, 2019 Użytkownik Share Posted August 15, 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Link to comment
Użytkownik∙ hk. Posted June 7, 2020 Użytkownik∙ Share Posted June 7, 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do kosza. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Link to comment
Recommended Posts