Użytkownik Cin Ciang Ciong Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Siemanko, kupilem okolo godziny 21 SVIPA.Wpisalem prawidlowy kod aktywacyjny ,jednak pomimo tego nie zostal aktywowany. Co w tym przypadku mam zrobić? Z góry przepraszam za temat w tym dziale ale jestem nowy na forum. Link to comment
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Posted August 16, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 16, 2018 Poprawny dział to raczej https://strefaskilla.pl/forum/67-sprawy-serwera/ napisz do @|K4|Bum pw w tej sprawie. A wpisywałeś z dużych liter cały kod? Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 Odezwij się do mnie na pw bądź GG. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 16, 2018 Użytkownik Share Posted August 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts