Użytkownik∙ Marves Posted August 17, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 17, 2018 Witam. Mam okropnie denerwujący problem z grą cs 1.6. A więc gdy chcę coś powiedzieć przez mikro na serwerze (Steam) to ścina mi grę na jakieś 3/4 sekundy. Pomoże ktoś jak to naprawić? Link to comment
Użytkownik Ziggi Posted August 17, 2018 Użytkownik Share Posted August 17, 2018 Czy taki sam problem występuje przy wersji ns? Spróbuj cofnąć aktualizację cs'a, Dopisz do parametrów startowych Cytat -nofbo -nomsaa Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 17, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 17, 2018 6 minut temu, Ziggi napisał: Czy taki sam problem występuje przy wersji ns? Spróbuj cofnąć aktualizację cs'a, Dopisz do parametrów startowych Nie działa. Link to comment
Użytkownik Ziggi Posted August 17, 2018 Użytkownik Share Posted August 17, 2018 Problem występuje przy innych grach na steam czy tylko w cs'ie? Jaka karta dźwiękowa, Zmieniane było coś w plikach gry? Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 17, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 17, 2018 Problem występuje tylko w cs. karta dzwiękowa to chyba ta - IDT High Definition Audio CODEC Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 20, 2018 Zasłużony Share Posted August 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts