Użytkownik∙ tataprosil Posted August 17, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 17, 2018 Wiek:12 Czas spędzony na serwerze (link do GT): Co to ? Doświadczenie z amxx[1-10]: 4 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak Steam/Nonsteam: Steam Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Jeszcze myślę ale raczej tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Myślę że dobrze wykonywałbym swoją pracę pod nadzorem jakiegoś admina , przy okazji by mnie poduczył jakiś rzeczy gdybym czegoś nie umiał Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 17, 2018 Użytkownik Share Posted August 17, 2018 Napisz podanie poprawnie, a nie na odwal się. Kolejne podanie możesz pisać za 7 dni i radziłbym w szybkiej rekrutacji Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 17, 2018 Użytkownik Share Posted August 17, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts