Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
MemMaster Edycja 3 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Przyjęte] Resp TT - propozycja

pr0 0wn3d.cfg

Recommended Posts

• Użytkownik∙

Bardzo często lecą bany za resp TT, który jest do 1:40. W sytuacji jak CT zraszują środek albo długą to TT mają problem z wyjściem z respa. Moja propozycja jest taka żeby zmienić resp TT do 1:30 ewentualnie do 1:35. Sam osobiscie nie mam z tym problemu, ale szkoda walic bany za ten resp 

Edited by pr0 0wn3d.cfg
Literówka
  • Lubię to! 3

b_560x95.png

• Użytkownik

+1

Jestem jak najbardziej za, sam kiedyś dostałem bana za to, że ct rashowało środkiem, zostałem trochę styłu, po czym dostałem info, ze ct rashuje górnym , wrocilem na respa zeby ich zaćukać i dostałem bana ;) jak najbardziej słuszna propozycja.

Edited by Infeek
  • Użytkownik

Te rasze bardzo, ale to bardzo rzadko się zdarzają, ale i tak jestem za.

• Użytkownik∙

Ja jestem na nie, ponieważ i tak administracja przymyka na to oko. Banują tylko takie przypadki które naprawdę przesadzają z respem i monotonnie powtarzają te czynność. Jak dla mnie nie ma potrzeby aby zmieniać czas respu. :witaj:

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik∙

Przymyka oko? :beka: Już pare razy zdarzyło się że ban poleciał bez informacji ze resp tt do 1:40

b_560x95.png

• Użytkownik
49 minut temu, hk. napisał:

Ja jestem na nie, ponieważ i tak administracja przymyka na to oko. Banują tylko takie przypadki które naprawdę przesadzają z respem i monotonnie powtarzają te czynność. Jak dla mnie nie ma potrzeby aby zmieniać czas respu. :witaj:

Właśnie, ile razy tak robiłem bo zauważyłem że ktoś się spóźnia. 

Na nie.

329c5c67c0931.gif

• Użytkownik

jestem za 

Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 

• Użytkownik∙
1 godzinę temu, pr0 0wn3d.cfg napisał:

Przymyka oko? :beka: Już pare razy zdarzyło się że ban poleciał bez informacji ze resp tt do 1:40

Najwidoczniej któryś z nowych, bo stali admini  wiedza co robić i wszystko kontrolują. ;) 

• Lubię to! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

Ja też na nie. Ja zazwyczaj jak widzę, że jest ktoś na respie zawsze daje info na @@ "resp TT do 1:40" jeżeli widzę, że dana osoba to ignoruje to daje kicka z serwera.
Według mnie, mało jest adminów którzy myślą co robią. I radze aby kiedyś @AdeK, @Kamilek lub @|K4|Bum weszli na serwer jako zwykli gracze i testować adminów co robią w danych sytuacjach (np bycie po 1:40 na respie)
Według mnie admin przed dostaniem rangi powinien przejść jakieś testy - jak ja to robiłem kiedyś na swojej sieci - np. pytasz się tej osoby co by zrobiła w danej sytuacji.
Następnie zauważyłem, że niektórzy admini nie czytają U@, albo liczą, że zajmie się tym inny admin który jest na serwerze.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
7 godzin temu, Chrobras napisał:

Ja też na nie. Ja zazwyczaj jak widzę, że jest ktoś na respie zawsze daje info na @@ "resp TT do 1:40" jeżeli widzę, że dana osoba to ignoruje to daje kicka z serwera.
Według mnie, mało jest adminów którzy myślą co robią. I radze aby kiedyś @AdeK, @Kamilek lub @|K4|Bum weszli na serwer jako zwykli gracze i testować adminów co robią w danych sytuacjach (np bycie po 1:40 na respie)
Według mnie admin przed dostaniem rangi powinien przejść jakieś testy - jak ja to robiłem kiedyś na swojej sieci - np. pytasz się tej osoby co by zrobiła w danej sytuacji.
Następnie zauważyłem, że niektórzy admini nie czytają U@, albo liczą, że zajmie się tym inny admin który jest na serwerze.

Popieram.

2ldgl8h.gif

b_560x95.png

• Użytkownik

Przyjmuje, Resp TT do 1:30 co racja to racja, jak CT rashuje mida badz anarhie to TT nie ma mozliwosci wyjscia z respa, a cofac na gornego nie warto bo zaraz plecy .. Albo co gorsza ban za TT. 

Kolejna sprawa to fakt tez zauwazylem ze gdy jest po 3-4 adminow na serwerze to nikt nie reaguje na u@ a wasza praca na tym polega. 

Mam pare pomyslow co do sprawdzania adminow, mysle ze nie dlugo zaczne chyba ich stosowac ;)

Edited by |K4|Bum

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Przyjęta.

Ta0AQ3g.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]