hk. Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Przyszedłem z propozycja odnośnie HE i jego dmg. Chciałbym aby @AdeK, @|K4|Bum i @Kamilek coś z tym zrobili, bo to nie jest normalne iż przy pełnym *kevlu* dostaje się obrażenia typu *95*. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zmniejszenie dmg. Nie tylko mnie to irytuje ale również 75% graczy tego serwera. Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 18, 2018 Użytkownik Share Posted August 18, 2018 (edited) Nie wiem czy tylko ja to odczuwam ale gdy nie mam hełmu he zadaje mi więcej dmg. Ale propozycja na tak. Edited August 18, 2018 by 6IX9INE Link to comment
Użytkownik SHAMPON Posted August 18, 2018 Użytkownik Share Posted August 18, 2018 Cóż ja miałem sytuacje, gdzie wbiegając do anarchi wyłapałem he za 81. Natomiast pancerza miałem nadal 100. @6IX9INE Jestem podobnego zdania. Całkowicie popieram. tested22.mp4 Link to comment
AdeK Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Wszystko działa poprawnie. Z opisem VIP i SVIP Link to comment
AdeK Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts