hk. Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 (edited) Chciałbym zaproponować dodanie trochę życia, rozrywki dla forum. Mianowicie chodzi mi o dodanie loterii/losowania w dziale redakcji, taki pod temat.Ze swojego doświadczenia wiem, że robi to świetną zabawę i warto poświecić *lekutko* trochę więcej czasu. Polegałaby na podaniu przez gracza 2 dowolne cyfry od 1-200. Losowanie odbywałoby się przez *wyższą* administracje. Wzór aby wziąć udział w ruletce: Nick: hk. Ilość postów: 47 Ilość warnów: 0 Wybrane liczby: 57,121. Gdy administrator wylosuje *załóżmy* 15-20 liczb i z pośród tych liczb jakiś użytkownik będzie posiadał 2 takie same cyfry, wygrywa nagrodę główną! Może to być np: konto STEAM, VIP na okres 7-14dni na forum. Pojedyncze cyfry mogą być nagradzane VIP'ami na rożnych serwerach - okres od 3dni do 7dni. Również w póle nagród szła by odrabianka warnów ZA DARMO, zmiana nicku itd. Do każdej cyfry wylosowanej oczywiście nagroda będzie przypadała też po przez losowanie, aby nie powtarzały się (chyba jasne). Mam nadzieję, że wszystko jasne i czekam na Wasze opinie! Pozdrawiam! Edited August 18, 2018 by hk. 1 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 18, 2018 Użytkownik Share Posted August 18, 2018 Na tak ponieważ przy odrobinie szczęścia można zaoszczędzić dość dość pieniędzy i zyskać Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 18, 2018 Zasłużony Share Posted August 18, 2018 Dosyć ciekawy pomysł, można coś pomyśleć o tym. Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 18, 2018 Użytkownik Share Posted August 18, 2018 Jestem na tak przynajmniej forum będzie żyć Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkowniczka Domka Posted August 18, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 18, 2018 Na tak, "ruszy" życie na forum a także zachęci graczy z serwerów do zakładania na nim kont. Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 18, 2018 Użytkownik Share Posted August 18, 2018 Też jestem na tak. Bardzo fajny pomysł ale te nagrody to bym jakoś inaczej dodawał Bo za 1 liczbe juz vip? W totolotku nie masz za 1 cyfre nic Link to comment
AdeK Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts