Użytkownik kozak345 Posted August 20, 2018 Użytkownik Share Posted August 20, 2018 (edited) Nick na serwerze: kozakWiek: 18Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nieZnajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : coś tam widziałem może się na uczę Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TakMożliwość płacenia składek: Tak Dlaczego ty: dla tego bo chce pilnować porządku na serwie Największy problem jest w godzinach porannych mam na myśli 6-9, gdyż o tych godzinach jest najwięcej cheaterów, a brak jakiegokolwiek admina dla tego chciał bym to zmienićCoś o sobie ( Min. trzy zdania): mam na imię Paweł lubię różne gry sporty Piłka nożna , Koszykówka , ŚiatkaLink do GT: https://www.gametracker.com/player/KOZAK/54.36.186.16:27045/Kontakt: forum na pw lub gg 66300686 Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania na stanowiska administratora serwera only AWP/INDIA Pozdrawiam miło i serdecznie kto to czyta życzę miłego dnia Edited August 20, 2018 by kozak345 Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Wprawdzie nie gram na tym serwerze ale: + Ogarnia na DD2 + Wiek + Hajsik ze składek musi sie zgadzać Widać że mu zależy 1 Link to comment
Użytkownik Bysior Posted August 20, 2018 Użytkownik Share Posted August 20, 2018 Jak najbardziej na TAK + mikro + składka +GT +wiek + Rozpisane podanie 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 20, 2018 Użytkownik Share Posted August 20, 2018 Nie gram na serwerze awp lecz myślę, że wypowiedzieć się mogę +Wiek +/- Gt +składka - "Coś o sobie" tak średnio napisane + Chęć pomoce - amx (ale z czasem sie nauczy, nic w tym trudnego) + na dd2 ogarnia Podsumowując. Jestem na TAK ze względu, że znam ten ból, gdy nie ma adminów z rana a grasują same cheaty... Przyda się admin, który będzie pilnował serwera w nocy Dajcie chłopakowi szansę 1 Link to comment
Użytkownik Ponury :3 Posted August 20, 2018 Użytkownik Share Posted August 20, 2018 Gt+ Składka+ Chęci+ Skoro że jest na mało, jestem na TaK 1 Link to comment
Użytkownik Fejmus Posted August 20, 2018 Użytkownik Share Posted August 20, 2018 Jestem na TAK + wiek + poranne godziny aktywności + wiek/mikrofon + składka +/- amx, ale to żaden problem bo jest prosty w obsłudze, a kilka komend zawsze zostanie w pamięci po czasie. - Te informacje o sobie to napisane na kolanie i nie za bardzo dałeś po sobie poznać, że Ci zależy. Może nie każdy ma duszę polonisty, ale w przyszłości popraw trochę swoje wypowiedzi, aby po prostu milej się czytało Powodzonka :-) 1 Link to comment
AdeK Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Podanie przyjęte. Zgłoś się do @LandrynCia. 1 Link to comment
AdeK Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts