Użytkownik FreeKill Posted August 20, 2018 Użytkownik Share Posted August 20, 2018 Witam! Mam pytanie odnośnie fragów na serwerze. Grałem obecnie na NS i było wszystko git. Gdy dziś załączyłem gre na steamie to wszystko mam od początku, lecz admin wczytany normalnie i działa... Fragi nie zaliczają się do tych w top15, tak jakby zupełnie osobne konto... Co zrobić, aby to jakoś naprawić? Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 20, 2018 Zasłużony Share Posted August 20, 2018 (edited) Chyba nic z tym nie zrobisz. Admin działa bo masz go na nick + hasła, a fragi Ci od nowa bd liczyć Relax też kiedyś tak miał jak grał na Ns a zaczął grać na steamie. Edited August 20, 2018 by .::FocuS::. Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 20, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 20, 2018 -,- lipa straszna tyle czasu poswiecone... Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 20, 2018 Użytkownik Share Posted August 20, 2018 Tak będzie bo masz inne id i starego nie ustawisz. Link to comment
cannabis 0101 Posted August 20, 2018 cannabis Share Posted August 20, 2018 Niestety nic nie da się z tym zrobić. Inne ID jest przyczyną. Skoro tak Ci zależy na rankingu to dokończ ten miesiąc na NS a od następnego zaczniesz grać na STEAM Link to comment
cannabis 0101 Posted August 20, 2018 cannabis Share Posted August 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts