Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Rozwiązane] Skarga na "OPIEKUNA" Koxik...

elko

Recommended Posts

Twój nick: elko

Nick oskarżonego: Koxik

Godzina i data zdarzenia: 19:25,30 cos takiego.

Opis sytuacji: Koxik wbija i gra. Potem wbija gracz o nazwie "Olcia" czy coś takiego i prosi o skiny, Koxik oczywiście dał jej te skiny i jako "OPIEKUN" dodał sobie znowu tą DLorke i Meduse. Potem jakieś typy gadali na mikro i darli sie a Koxik ich nawet nie upomni. Ja nie wiem dlaczego taki ktoś jest na takim stanowisku.. Sory, ale to nie jest fair w stosunku do graczy ktorzy graja zeby zdobywac skrzynki i klucze, a i tak ciezko trafic DLore lub Meduse.. :)

Dowody (demko/screeny/świadkowie):

[AWP: Skins Mod] Gracz Koxik Anty Ddos zdobyl skin AWP Dragon Lore!

[AWP: Skins Mod] Gracz Koxik Anty Ddos zdobyl skin AWP Medusa!

Jeżeli nie wierzycie w to co jest u gory, to polecam sprawdzic logi.

Pozdrawiam c:

Edited by elko
  • Lubię to! 1
  • cannabis

Jeśli to prawda to @Koxik proszę o wytłumaczenie Twojego żenującego zachowania. Zamiast przyciągać ludzi zachowaniem przykładem itp to Ty idziesz widzę w drugą stronę bo szczerze to sam nie grałbym już u Ciebie gdybym takie coś zobaczył. Niszczysz całkowicie sens tego serwa czyli rywalizacje o skiny... 

Edit @Koxik omg nie mogę sobie dodawać skinów czaicie bazę ??

Edited by Koxik

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik

hahah ja nie dodawałem sobie skinów tylko je wylosowałem ze skrzynek więc graczu kochany jeśli nie wiesz to nie mów nic i po 2 właściciel czy opiekun czy admin nie może sobie dodawać skinów

[AWP: Skins Mod] Gracz Koxik Anty Ddos zdobyl skin AWP Dragon Lore!

[AWP: Skins Mod] Gracz Koxik Anty Ddos zdobyl skin AWP Medusa!

No właśnie dobrze przeczytaj Zdobył skina jeśli nie to sobie otwórz skrzynkę i jak dostaniesz jakiegoś skina to ci piszę tak 

AWP: Skins Mod Gracz Koxik Anty Ddos zdobyl skin AWP Medusa! lub coś innego 

a jak bym sobie dodał to by pisało coś innego więc stary 

polecam ci zrobić tak otwórz skrzynkę i zobaczysz co ci napiszę 

i jak mogę sobie rozdawać moje skiny komu chcę 

tak? Przed tym zdarzeniem z minute przed tym "losowaniem" pisales ze kluczy nie masz a nikt na czacie nie pisal "/daj".. LOGI.. chyba ze usuniesz to z logow haha

• Użytkownik

Skarga nie ma sensu. 

Koxik wylosował normalnie. Mogę oddawać skiny a po chwili je będę  miał, to nie ma nic z dodawaniem. Oddajesz skina i losujesz ( masz w tym "wylosowałeś skina którego już masz"-  i tu nie zabiera Ci klucza | pusta | Klucz się złamał | lub losujesz tego którego Ci brakuje jeżeli masz wszystkie skiny już.  

giphy.webp

Zapomniałem chyba jeszcze dodac, ze jak ginal to darl sie do gracza ktory go zabil "O ty ku*wo!" to nie jest chyba zachowanie godne "OPIEKUNA". 

Edit @Koxik stary już nie ściemniaj więcej ty tak samo przeklinałeś ile razy pisałem kultura a ty dalej to samo

Edited by Koxik
  • Użytkownik
5 minut temu, elko napisał:

Zapomniałem chyba jeszcze dodac, ze jak ginal to darl sie do gracza ktory go zabil "O ty ku*wo!" to nie jest chyba zachowanie godne "OPIEKUNA". 

Kolego każdego ponoszą emocję ale co to Twojej wypowiedz to bym nie był pewny. Gram na tym serwerze cały czas i słyszałem może z 2 razy tylko  u Koxika przekleństwo 

giphy.webp

• cannabis

@MarKeloN~~~~~ sprawdź w logach jak możesz co i jak :) 

• Użytkownik

to nie markelona serwer zaraz wam dam logi

• cannabis

Czekamy na @Damian. Zamykam żeby spamu nie było zbędnego :) 

• 0101 locked this topic
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]