Relax. Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Witam. Dziś wyskakuję z propozycją aby zablokować te kupowanie HE bez limitu. Nie wiem można to zrobić tak, że w restmenu zablokujecie możliwość kupowania HE i po prostu każdy gracz będzie otrzymywać zestaw granatów co rundę lub po prostu znajdzie się jakiś plugin lub cokolwiek co uniemożliwi kupowania tych granatów ile się wymarzy. 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 21, 2018 cannabis Share Posted August 21, 2018 No przydało by się 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 Szczerze to jestem na tak mimo to że dostałem za to bana na 5minut (admin był łaskawy, dziękuję ) to też umarłem przez te he bo ciągle koleś rzucał na mida i tak troszkę nie ładnie z jego strony jest to strasznie denerwujące Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 Po prostu trzeba zmienić czas sklepu który jest ustawiony na całą rundę. Oczywiście zostanie to zmienione Link to comment
Recommended Posts