Magik ! Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Daje propozycje odnośnie czasu przebywania na respie TT (chyba jest 1:40 - bynajmniej tak spamują admini w HUD'zie) proponuje wgrać taki plugin aby wyświetlało się każdej osobie z TT ile czasu może jeszcze przebywać na respie (ostanie chyba 10s wyświetla się na czerwono) jęsli ktoś przekroczy ten czas otrzyma Slay'a ( zabije go samo) Myślę że przydało by się takie coś ponieważ dużo osób stoi afk i trzeba pózniej czekać do końca rundy az minie czas (jak nie ma admina na serwerze) i ułatwiło by to pracę adminą nie musieli by już kickować graczy za dłuższy pobyt na respie . Po więcej info odnośnie tego pluginu proszę pisać do mnie na GG/PW/Steam Pozdrawiam . 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 21, 2018 cannabis Share Posted August 21, 2018 Także jestem Za 1 Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 Jak najbardziej za 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 Jak już to do 1:30 Według mnie nie wiem czy to ma sens. Czasem jest tak, że wracasz przez resp TT i okaże się, że Cię slay'nie i co? Były takie przypadki z tego co pamiętam na innych serwerach, może się okazać to nie wypałem ale cóż, decyzja należy do władz @AdeK @Kamilek @|K4|Bum 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 Jestem na Nie Co jak np. Wracasz z anarchii na górny bo przed jest paka. Ja tak szczerze lubię sobie posiedziec na tym respie , ale co do afk to bym wgral jakąś możliwość nie wiem coś w stylu kick żeby gracze też mogli wyrzucic tego co siedzi na respie ale chce jeszcze dodać że na serwerze przebywa dużo adminów i jak jest jakiś problem, cziter czy coś to któryś admin napewno przeczyta wiadomość. Polecam Cheatbox Pozdrawiam 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 41 minut temu, Kubus :* napisał: Jestem na Nie Co jak np. Wracasz z anarchii na górny bo przed jest paka. Ja tak szczerze lubię sobie posiedziec na tym respie , ale co do afk to bym wgral jakąś możliwość nie wiem coś w stylu kick żeby gracze też mogli wyrzucic tego co siedzi na respie ale chce jeszcze dodać że na serwerze przebywa dużo adminów i jak jest jakiś problem, cziter czy coś to któryś admin napewno przeczyta wiadomość. Polecam Cheatbox Pozdrawiam Takie coś już nie ma sensu. Nie ma po co tego dawać. Jest tylu adminów, że na bank ktoś będzie aktywny, w końcu macie do dyspozycji GG, Forum, Steama... Tyle możliwości... To już będzie przesada, zmieniliśmy resp do 1:30 i mało już jest takich delikwentów, a jak już się znajdą to po upomnieniu od administratora już tak nie robią Pamiętajcie, że każdy TT może wracać z np B i stanąć na respie bo usłyszy kroki... Wy nie wiecie czy siedzi na respie czy zatrzymał się bo was słyszy Zgłaszacie, a w połowie przypadków (może nawet i więcej) gracze zgłoszeni EWIDENTNIE wracają. 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 @FreeKill słusznie napisał Ja tylko dodam od siebie że nie warto zaśmiecać serwer czymś co nie ma sensu na wgranie. Tak jak wspomniane powyżej mamy sporo adminów by to ogarnęli, ponadto nie jest to jakaś wielka katastrofa jak ktoś czasami zlami na respie.. ( Mówie tu o tych co nawet nie wiedzą jak broń podnieść/wymienić). 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 21, 2018 Zasłużony Share Posted August 21, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts