Użytkownik unname Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 NUBen ogarnij sie. bez ostrzezenia jakies kicki i bany walisz. nick unname nie jest jest tym samym co poprawna forma "unnamed" na forum mam taka wiec i na servie moge miec. Link to comment
Użytkownik kozak345 Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 uuu kolejna drama z Adminem Link to comment
Użytkownik unname Posted August 21, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 21, 2018 bardziej wydaje mi sie ze to bylo za moja gre... na koniec rundy mialem 1vs1 i raczej pewniak to dostalem kicka, pozniej bana. jak nie umie sie pogodzic z przegrana to tak jest Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 eeee? a wzór skargi? I to nie ten dział. Bo nie za bardzo wiadomo na którym serwerze sytuacja miała miejsce Link to comment
cannabis 0101 Posted August 21, 2018 cannabis Share Posted August 21, 2018 https://strefaskilla.pl/topic/2089-wzór-skargi/ @unname zastosuj się do wzoru inaczej Twoja skarga nie będzie rozpatrzona. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 23, 2018 Użytkownik Share Posted August 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts