Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Odrzucona] Kick afk

Chrobras

Recommended Posts

• Użytkownik

Rozchodzi mi się o to, że na serwerze jest plugin który pokazuje ilość graczy AFK. Proponuje dodać do tego część która automatycznie będzie kick’ować takich graczy. Było by to spore ułatwienie dla adminów. Bo oczywiście admini jak grają to nie zawsze zauważają takich graczy.

Poza tym ustawając afk na np 10 sekund (nie mam pojęcie jak jest teraz) pozbędziemy się tzw. kamperów ponieważ jak ktoś będzie kampił ponad 10 sekund to go wywali. 

• Użytkownik
5 godzin temu, Chrobras napisał:

Poza tym ustawając afk na np 10 sekund (nie mam pojęcie jak jest teraz) pozbędziemy się tzw. kamperów ponieważ jak ktoś będzie kampił ponad 10 sekund to go wywali. 

A jeżeli ktoś będzie bronił paki i się skampi na bs? To też go wywali ;) Teraz nie wiem czy zauważyłeś ale plugin po pewnym czasie przenosi AFK na Specta, a jeżeli dalej nie gra zostaje kicknięty ;p Więc piszesz propozycje, która tak naprawdę już jest wgrana :P A co do tego kickowania za 10sec kampienia to jest bezsens ;) 

2ldgl8h.gif

b_560x95.png

Dobrze Chrobras kombinujesz z tym Afk i respem lecz myślę że moja propozycja okazałaby się lepsza :zwyciestwo: lecz została odrzucona :fuck:

• cannabis

Ogarniać wam się nie chce nie roby ! xD na NIE 

• Lubię to! 1

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik
2 godziny temu, DyLu napisał:

Ogarniać wam się nie chce nie roby ! xD na NIE 

Kurde zorientował się. 

Małe tak po przemyśleniu tego tez na nie xD 

6 godzin temu, FreeKill napisał:

A jeżeli ktoś będzie bronił paki i się skampi na bs? To też go wywali ;) Teraz nie wiem czy zauważyłeś ale plugin po pewnym czasie przenosi AFK na Specta, a jeżeli dalej nie gra zostaje kicknięty ;p Więc piszesz propozycje, która tak naprawdę już jest wgrana :P A co do tego kickowania za 10sec kampienia to jest bezsens ;) 

To w sumie główny powód xD 

do zamknięcia ;) 

• cannabis

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona.

YJJpqsp.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]