Użytkownik Chrobras Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 Rozchodzi mi się o to, że na serwerze jest plugin który pokazuje ilość graczy AFK. Proponuje dodać do tego część która automatycznie będzie kick’ować takich graczy. Było by to spore ułatwienie dla adminów. Bo oczywiście admini jak grają to nie zawsze zauważają takich graczy. Poza tym ustawając afk na np 10 sekund (nie mam pojęcie jak jest teraz) pozbędziemy się tzw. kamperów ponieważ jak ktoś będzie kampił ponad 10 sekund to go wywali. Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 22, 2018 Użytkownik Share Posted August 22, 2018 5 godzin temu, Chrobras napisał: Poza tym ustawając afk na np 10 sekund (nie mam pojęcie jak jest teraz) pozbędziemy się tzw. kamperów ponieważ jak ktoś będzie kampił ponad 10 sekund to go wywali. A jeżeli ktoś będzie bronił paki i się skampi na bs? To też go wywali Teraz nie wiem czy zauważyłeś ale plugin po pewnym czasie przenosi AFK na Specta, a jeżeli dalej nie gra zostaje kicknięty Więc piszesz propozycje, która tak naprawdę już jest wgrana A co do tego kickowania za 10sec kampienia to jest bezsens Link to comment
Użytkownik Bysior Posted August 22, 2018 Użytkownik Share Posted August 22, 2018 Na nie Zbędne Link to comment
Magik ! Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Dobrze Chrobras kombinujesz z tym Afk i respem lecz myślę że moja propozycja okazałaby się lepsza lecz została odrzucona Link to comment
cannabis 0101 Posted August 22, 2018 cannabis Share Posted August 22, 2018 Ogarniać wam się nie chce nie roby ! na NIE 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted August 22, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 22, 2018 2 godziny temu, DyLu napisał: Ogarniać wam się nie chce nie roby ! na NIE Kurde zorientował się. Małe tak po przemyśleniu tego tez na nie 6 godzin temu, FreeKill napisał: A jeżeli ktoś będzie bronił paki i się skampi na bs? To też go wywali Teraz nie wiem czy zauważyłeś ale plugin po pewnym czasie przenosi AFK na Specta, a jeżeli dalej nie gra zostaje kicknięty Więc piszesz propozycje, która tak naprawdę już jest wgrana A co do tego kickowania za 10sec kampienia to jest bezsens To w sumie główny powód do zamknięcia Link to comment
cannabis 0101 Posted August 22, 2018 cannabis Share Posted August 22, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts