Użytkownik unname Posted August 22, 2018 Użytkownik Share Posted August 22, 2018 Twój Nick: unname Nick oskarżonego: NUBen IP/SID oskarżonego: Powód skargi: Niesluszny ban. Opis sytuacji: Koniec rundy, sytuacja 1vs1, dobre staty. Nagle dostaje kicka, wracam i pytam, co jest, to łapę bana na 5 min za nick. wracam po 5 minutach i już gram normalnie przy tym samym adminie. Drażniło go jak gram? Może jest za cienki albo go to przerasta. 5 min czy jakikolwiek słuszny ban to nie jest dla mnie problem, ale tu jest ewidentnie wina po stronie admina. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Link to comment
Użytkownik unname Posted August 24, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Jakie rozwiazanie? Link to comment
Użytkownik NUBen Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Brak dowodów Link to comment
Użytkownik unname Posted August 24, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 24, 2018 (edited) brak dowodow na co? na potwierdzenie tego co napisałem? tym sie zasłaniasz? odwaliles dziadostwo i twoj jedyny argument przeciwko to brak dowodow? wywaliles mnie bo sobie nie radziles a pozniej juz moglem grac prawda, a demko zawsze mozna sprawdzic. rozpisac? chcialbym poznac ostateczna decyzje @AdeK. jestes niezdecydowany i poniosło cie taki ktos nie powinien byc adminem. Edited August 24, 2018 by unname Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 7, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts