Użytkownik Axavo Posted August 23, 2018 Użytkownik Share Posted August 23, 2018 Nick na serwerze: AxavoWiek: 15Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NieZnajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Wydaję mi się, że znam w skali od 8/10 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TakMożliwość płacenia składek: Oczywiście Dlaczego ty: Mam doświadczenie w takich sprawach i ludzie pracowac z graczamiCoś o sobie ( Min. trzy zdania): Siema mam na imię Krystian mam 15 lat. Lubię grać w piłkę nożną, piłkę ręczną. po wakacjach będę uczęszczał do 3 gimnazjum Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Axavo/54.36.186.16:27185/ Kontakt : FORUM Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted August 23, 2018 Użytkownik Share Posted August 23, 2018 Na nie. wiek, czas w grze, konto na forum dla podania. Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 23, 2018 Użytkownik Share Posted August 23, 2018 Jestem na NIE! Gościu... Nie patrzę na Twój wiek, bo liczą się umiejętności ale... Coś mi się nie zdaję, że umiesz amx na 8pkt. Bardzo słabo napisałeś podanie w szczególności podpunkt "dlaczego ty". Na NIE utwierdza mnie fakt, iż napisałeś dwa podania dokładnie takie same -.- no chyba, że to bug bo też tak kiedyś miałem. Na forum twój staż jest tak wysoki, że nawet go nie widzę. Konto założyłeś pod podanie. Coś mi mówi, że adminów na dd2 #1 jest juz bardzo dużo. Widziałeś swój GT? Stary bez obrazy ale z takim GT to nawet do archiwum na forum Cię nie przyjmą -,- Kto to widział admina z takim gt? Dam Ci radę. Pograj u nas ze 2 tygodnie, podbij Gt i czas na forum, poznaj ludzi i w tedy złóż podanie, może zmienię zdanie Na tak przemawia tylko fakt płacenia składki ;D Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Na nie. Żarty sobie robisz? Wyskakujesz jak Filip z konopii. Nikt tu cie nie zna o po takim czasie na serwie to tez nikt z graczy Cie raczej nie kojarzy. Link to comment
Magik ! Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Przepraszam ,ale na NIE : + Składka + Mikrofon (chociaż pewnie i tak jeszcze mutacji nie przeszedłeś) +/- Amxx - Steam - GT (1h przegrane na serwerze) - Forum Nabij h na serwerze , daj się lepiej poznać na forum i złoż podanie za tydzień Link to comment
Użytkownik kozak345 Posted August 23, 2018 Użytkownik Share Posted August 23, 2018 (edited) Na nie wiek +/- składka + mikro + skladka + Link do GT - Coś o sobie - za mało napisałeś o sobie daj się poznać na serwie nie rób Podania za Podaniem już masz 2 a podanie można robić tylko 1 na tydzień pograj jakiś czas na serwie. Edited August 23, 2018 by kozak345 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 23, 2018 Użytkownik Share Posted August 23, 2018 Również na Nie -wiek -brak steama znam ten ból -GT jest bardzo niskie jak piszą koledzy -szczerze to i w podaniu też tak nie fajnie -napewno znasz na tym nicku bo Cie słabo kojarzę Link to comment
elko Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Hmm.. pomyślmy... dużo argumentów przemawia na nie, lecz na tak może jeden i to fakt że możesz płacić składkę. Ze tak powiem. NIE Konto pod podanie, Wiek, Gt Link to comment
cannabis 0101 Posted August 23, 2018 cannabis Share Posted August 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts