Użytkownik hant Posted June 5, 2018 Użytkownik Share Posted June 5, 2018 Skarga na admina : Andzelka Po 1 to nie Andzelka grała tylko jakiś chłop i nie wiem czy kiedy kolwiek widział on na oczy speedhacka , prosze o rozpisania demka . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'Speed Hack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:15461893' [AMXBans] Your IP: '95.49.30.228' [AMXBans] =============================================== Oliwia killed Andzelka with knife Oliwia killed hant with awp Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Link to comment
Użytkownik hant Posted June 5, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 5, 2018 w 1 skardze coś mi się pomyliło [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'Speed Hack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:15461893' [AMXBans] Your IP: '95.49.30.228' [AMXBans] =============================================== Link to comment
Nitolinka Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Masz tą samą sytuację co ja, prawdopodobnie problem leży w tym, że grasz na więcej niż 100 FPS. Spróbuj ustawić sobie fps_max 100 i nie powinieneś bana dostawać. Nie zbanował Cię żaden admin a raczej antycheat, którego mają na serwerze i po prostu chyba trzeba grać tylko na 100 fps. Jeżeli te 100 FPS nie zadziała to pewnie będą Ci wmawiać tak jak i mi, że masz cheaty i brak UB Link to comment
Recommended Posts