Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty]VIP

NUBen

Recommended Posts

• Użytkownik

Siemanko,Siemanko moją propozycją jest to by zmienić troszkę vipa.

Tak więc vip powinien zaczynać z 100 hp oraz za każdy kill 5hp hs 10 i miał max 120 hp

z kosy powinien zadawać 38 dmg tak jak inni gracze a nie 55 .Za te zmiany możecie dodać jakieś unikalne skiny dla vipa lub coś innego.

Ponieważ 110 hp na początku rundy to zbyt dużo i ma to za duży wpływ na rozgrywke.  :/

Poza tym jest to irytujące gdy ktoś dostaje za 107/109 i stoi nadal .Poza tym widzę jak ludzie się irutyją wi wychodzą z servera. :(

Pozdrawiam!.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Każdy kto naciśnie " q " podczas trzymania kosy, bije 55.

Jeżeli wyzwiesz kogoś na pojedynek to wystarczy, że naciśniesz "Q".

Wtedy zadajesz 55 hp z kosy ;)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

ALe prze to Q bugujesz pewnei teksture z awp

• Użytkowniczka

Nuben też sobie kup i po sprawie, nie będziesz się musiał denerwować :P

• Lubię to! 1

Przegrałem tam może godzinkę i chciałbym coś od siebie dodać.

VIP na serwerach typu aim_, awp_ mający więcej niż 100 punktów życia to jest lekka przesada i kretynizm właściciela - bez urazy.

Nie mam nic przeciwko jeśli VIP miałby dodawane HP za zabójstwa, ale maksymalnie mógłby mieć 100 HP :^

Co do zadawania tego dmg przez normalnego gracza, a VIP-a nie mam się czego doczepić bo coś w końcu musi mieć ten "lepszy gracz", bo raczej menu broni mu nie dodacie.

Swoją drogą nie wiem czy ma to dodane VIP, ale dodał bym mu podwójny skok, albo ciche bieganie z wyciągniętym nożem :]

pozdro wariaty

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Blondi ale to nie o to chodzi po 1.każdy sobie vipa nie kupi po 2 wole grać bez wspomagaczy daje sobię rade bez tego  ;)   No i po 3  ktoś kto jest na 2 strzały to chyba lekka przesada i psuje to rozgrywkę Wiem,że Blondi ale może to ogarniesz (bez urazy  <3 :blush: 

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

Blondi ale to nie o to chodzi po 1.każdy sobie vipa nie kupi po 2 wole grać bez wspomagaczy daje sobię rade bez tego  ;)   No i po 3  ktoś kto jest na 2 strzały to chyba lekka przesada i psuje to rozgrywkę Wiem,że Blondi ale może to ogarniesz (bez urazy  <3 :blush: 

No rozumiem Cię, też się wkurzałam o to, dlatego kupiłam sobie Svipa, bo jeżeli ktoś może mieć to dlaczego ja nie :) a uwierz, też wolałabym grać bez wspomagaczy :P  

Nie obrażę się o to, bo mam dystans do siebie :P

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jak grałem na tym serwerze to nwm jakim cudem ale jeszcze nie natrafiłem na vipa ale nie dziwie się że jest taka propozycja, jeśli chodzi o mnie to jestem tego samego zdania co NUBen że 110 HP jest dosyć irytujące.

Według mnie zamiast tych 110 HP na start możnaby dać vipowi:

- większy speed na nożu + ciche kroki

- 2 skoki

Lub zostawić vipa takiego jak jest a dodać na serwer jakiś szał bitewny że jak zabijesz 10 osób z rzędu to zadajesz 1.5x większe obrażenia dopóki nie zginiesz.

• Użytkownik

@Smiguel To nie bf mod ;^)

To nie Only AWP Classic...

(a przynajmniej nigdzie nie jest napisane że to klasyczny serwer awp)

Może 110 hp na rundę to trochę zbyt dużo, ale myślę, że nic zmieniać nie trzeba :)

Pozdrawiam. ;)

• 4 weeks later...
  • Zasłużony

Również jestem za aby  na początku rund vip miał  100hp. 

Propozycja nadana 6 czerwca...

Więc @AdeK napisz co o tym sądzisz 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

VIP na serwerach AWP/AIM zawsze jest problematyczny, gdyż po prostu nie ma sensu.

@LandrynCia

Najgłupsze co przeczytałem w tym temacie.

Według twojej logiki - setki godzin poświęconych grze < 3 zł SMSem.

Pierwotne założenie takich serwerów, to ćwiczenie skilla - teraz nawet gra 4fun jest niemożliwa.

Dlaczego VIP jest bezsensowny:

W duealach na AWP zawsze casual ma większe szanse z nerdem/prosem/katem, niż przeciwko rifle'om i pistoletom.

Co to oznacza, jeżeli dodamy do tego gratisowe dziesięć punktów życia?

Taka LandrynCia raszuje co rundę na indii, bo wie że może przyjąć jeden strzał - kompletny idiotyzm, razem z podmianą modeli.

Duel na samym środku nie ma sensu, gdyż gracz z przeciwnej drużyny nie padnie na jeden strzał.

Teraz Syriusz wieczoru:

Serwer rzadko jest pełny, rzadko gra się chociaż pięciu na pięciu.

VIP w takowej sytuacji daje ogromną przewagę drużynie, która go posiada - mnóstwo możliwości rozegrania rundy, zazwyczaj face-to-face spotka jedną, dwie osoby = free frag, bo 110hp.

@LandrynCia

http://669888.hltv3.pukawka.pl/hltv-1807031655-awp_india-1530629700-1530630960.zip

Co rundę wychylasz w jednym miejscu prosto pod celownik, kilkakrotnie zaliczyłabyś zgona, gdyby nie VIP, fragujesz - zabawne, albo żałosne.

Z gry robi się "clown fiesta", gracze posiadający VIPa wychodzą w miejscach, gdzie nikt tego nie robi, bo 110hp - kompletnie zaburza rozgrywkę.

• Ha ha 1

zmk.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines