Użytkownik Oeski Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 (edited) Nick: Oski Wiek: 15 Doświadczenie: Miałem admina na JB 3 razy. Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 7/10 [steam/Non Steam]: non steam Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 3/4 h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Tak Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Jeszcze nie Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak Cos od siebie: Mam na imie Oskar mam 15 lat moim hobby jest piłka nożna chodzę do 2 gimnazjum. Edited August 24, 2018 by Oski 1 Link to comment
AdeK Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Przyjęty na okres próbny. Napisz na GG:63859572 Link to comment
AdeK Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts