Magik ! Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Mam taką propozycję aby ustawić takie coś żeby jeżeli ktoś napisze nowy temat na forum (np. podanie o admina) to kolejny temat będzie mógł napisać dopiero za np.15-30s dlaczego ? Unikniemy w ten sposób spamu tematami na forum ile razy widać że ktoś kliknie 2 razy i temat zapisuje się podwójnie myślę że nie powinno być takiego czegoś na forum Dlatego proponuje zrobić takie coś widziałem już takie zastosowania na innych sieciach Link to comment
AdeK Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts