Użytkownik FreeKill Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Witam! Magia na serwerze only dd2 ! Ludzi umieją latać! Ten oto "Alladynek" unosił się w powietrzu przez pół rundy! Szacun! Kto pobije rekord? Co najlepsze Nasz Alladynek nie ma swojego dywanu! Sytuacja komiczna, a na serwerze wywołała niezłą "bekę" Pozdro dal kumatych! 1 1 Link to comment
Użytkowniczka Klaud!a Posted August 24, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 24, 2018 a ja sie zastanawialam z czego wy sie tak smiejecie . juz wiem ! 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Hahaha Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 24, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 24, 2018 38 minut temu, Klaud!a napisał: a ja sie zastanawialam z czego wy sie tak smiejecie . juz wiem ! haha no beka szkoda, że nie widziałaś jak Kubuś stawał pod nim jaka beka była 1 Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 To jakiś zwykły bug Link to comment
Magik ! Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Czity banicja permanentna Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 24, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 24, 2018 25 minut temu, pr0 0wn3d.cfg napisał: To jakiś zwykły bug No cos tynie wiedzialem goscia zlagowalo w powietrzu... Ale efekt byl zajebisty looknij se demko to zobaczysz hah 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 27, 2018 Użytkownik Share Posted August 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts