Użytkownik KudlaczeQ Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 (edited) Aktualnie nasz TS3 nie jest zapelniony ludźmi z forum, sama Administracja nie posiada tam rang ani niczego. Proponuję zrobić darmowy zupełnie serwer Discord, na którym będą uzytkownicy forum itp. Na serwerze była by weryfikacja, rangi oraz kanały do rozmów i wiele innych ciekawych rzeczy. Oczywiście moge się tym zajać, czekam na rozpatrzenie sugestii. Edited August 24, 2018 by KudlaczeQ Link to comment
Magik ! Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Ogólnie to sieciowy TS3 by się przydał a nie jakiś dobrany chu... wie skąd każda (no może prawie każda sieć ma swojego TS'a sieciowego) na którym siedzą osoby z forum Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Jezeli jest to darmowa "inwestycja" to jestem za. Mozesz zrobic na probe i pokazac jak to wyglada, przeciez nic to nie kosztuje, jedynie czasu Link to comment
Użytkownik KudlaczeQ Posted August 24, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 24, 2018 (edited) 22 minuty temu, |K4|Bum napisał: Jezeli jest to darmowa "inwestycja" to jestem za. Mozesz zrobic na probe i pokazac jak to wyglada, przeciez nic to nie kosztuje, jedynie czasu Serwer już zrobiłem, muszę porobić tylko rangi, uprawnienia itp. Tutaj link do polaczenia się z discordem jak to wygląda : https://discord.gg/CYMjKHr Edited August 24, 2018 by KudlaczeQ Link to comment
Użytkownik Jarxxus Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Ja jestem na tak Może być i discrod i ts 3 Komu będzie wygodniej z czego korzystać ten będzie korzystał Pozdrawiam V Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 24, 2018 Zasłużony Share Posted August 24, 2018 Pomysł ciekawy. Jestem za Link to comment
AdeK Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts