Użytkownik FreeKill Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Chyba mogę ten temat tu umieścić. Witam! Chcę podziękować wszystkim, którzy wzięli już kilkukrotnie udział w Challange'u na serwerze! Mianowicie chodzi o challange only pompa! 18/26 osób grało z pompami To sie nazywa rozgrywka i super zabawa! Można robić więcej takich akcji, lecz musicie pamiętać, że dla niektórych ważniejsze są fragi od zabawy Dziękuję jeszcze raz i proszę każdego, kto brał udział o wpisanie się tu! Sądzę, że nie wszyscy mają konta na forum ale cóż może coś się uzbiera Do zobaczenia na kolejnym takim challangeu 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Nie było aż tak źle nawet przez chwilę prowadziłem czekam na następny Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 27, 2018 Użytkownik Share Posted August 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts