Użytkownik ddrobak Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Nick: T_T Wiek: 13 Doświadczenie :Zależy czego. Jeśli chodzi o grę - gram w cs 1.6 1,5 roku, na sieciowych JB gram ponad 3 miesiące. Znajomośc amxmodmenu[0/10]: Menu w amxmodmenu nie jest w żaden sposób skomplikowane, skoro wszystko jest w nim opisane. Ciężko go ocenić w tej skali. [steam/Non Steam]: Jutro już będę miał steama. GT: https://www.gametracker.com/player/T_T/46.29.21.219:27190/ Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: Co najmniej 3 godziny dziennie. Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Skoro jest to wymagane, to oczywiście, że tak. Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Nie. Jeśli chodzi o głos, mogę porozmawiać z kimś, jeśli trzeba. Bez żadnych problemów prowadziłem grę jako CT. Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak. Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak. Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Jestem na NIE -WIek -Brak mutacji -Konto pod podanie -Brak aktywności na forum Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Niestety ale na nie. - Wiek - Aktywność na forum. - Mutacja. - Brak jakiego kol-wiek postu na forum ( chociażby w przywitaj się) Prócz tego co w podaniu. Link to comment
Użytkownik Xavi Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Ogólnie to na nie... Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 -wiek -brak aktywności Jestem na Nie Link to comment
AdeK Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts