Użytkownik doda Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 (edited) Nick: Damian Wiek: 14 Doświadczenie: Miałem admina na JB 1 razy. Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 7/10 [steam/Non Steam]: non steam Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 3/6 h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: tak Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Jeszcze nie Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak Cos od siebie: Mam na imie Damian mam 14 lat moim hobby jest piłka nożna chodzę do 6 klasy podstawowej Edited August 24, 2018 by doda Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Na nie. - wiek - ns - Aktywność na forum - max 1 podanie w ciągu 7 dni. Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 Jestem na NIE -WIek -Brak mutacji -Brak cs na steam Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 To jest jakiś żart? Na serwerze dziennie jesteś 1h albo 2. -wiek niemasz 14 rozmawiałem z tobą w grze. Wydaje mi się że jakieś 12. -wulgarny -konto pod podanie Przed tem miałeś 2 inne nicki kolego ?? Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 Na nie. -wiek -kłamstwo "Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 5/8 h" -> "Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 3/6 h" - podan od groma złożyłeś - zdecyduj sie ile masz lat 14 czy 13 i pół -spróbuj za 4 lata. Link to comment
cannabis 0101 Posted August 25, 2018 cannabis Share Posted August 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts