Użytkownik Xavi Posted August 24, 2018 Użytkownik Share Posted August 24, 2018 (edited) Moja propozycja jest taka, abyście zmienili kolor tekstu np. w menu CT. Uzasadniam to tym, że jak na razie jest tekst o kolorze szaro/czerwonym co znacząco zmniejsza jego widoczność i w większości przypadkach ciężko jest się doczytać. Jestem np. za kolorem zielonym, czarnym, fioletowym. Jak by co nie jestem ślepy i mam wzrok 5/5 XDD Przemyślcie tą propozycję Edited August 24, 2018 by Xavi Link to comment
Użytkownik AC cinek Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 co prawda nie jest to znaczące w grze, z takiego punktu widzenia ze podczas rozgrywki masz wykonywac cele i zaorac przeciwnika czat w niczym Tb nie pomaga, jedynie info ALE... info jest wyróżnione kolorem.. hm jak dla mnie to mała drobnostka lecz można by ją było wprowadzić w życie Link to comment
AdeK Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts