Użytkownik doda Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 (edited) Nick: doda Wiek: 13 0.5 Doświadczenie: Miałem admina na JB 1 razy. Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 7/10 [steam/Non Steam]: bende miał Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 3/6 h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: tak Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Jeszcze nie Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak Cos od siebie: Mam na imie Damian mam 13 0.5 lat moim hobby jest kolekcjonowanie piłek butuw do piłki norznej moje wsystkie buty warte som 10.000 tysienczy chodzę do 6 klasy podstawowej Edited August 25, 2018 by doda Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 (edited) NA NIE. - wiek - kłamstwo co do godzin -podanie napisane jakby przez dwulatka - brak mutacji -NS --------- nie dość, że 2 podania o strażnika to ejszcze jedno o admina Edited August 25, 2018 by FreeKill Link to comment
cannabis 0101 Posted August 25, 2018 cannabis Share Posted August 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts