Użytkownik SHAMPON Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 (edited) Twój nick: Shamponeiro Nick osoby oskarżonej: Dylu Powód (opis sytuacji) : 1. Wyłączono mi jakikolwiek wstęp do działu z banami. Ma to związek z kolejnym banem nałożonym na moją osobę przez oskarżonego. 2. Nie przestrzeganie regulaminu forum. Regulamin mówi "Nie klnij, nie obrażaj innych, nie wyzywaj oraz nie krzycz (nie pisz z włączonym Caps Lock'iem)" Demolka złamał wszystko co mógł, warna dostać nie dostał. Tymczasem ja dostałem warna za interwencje, w którym uświadomiłem problem z screenami na awp_indii, ratując tym samym gościa, bo pewnie zakończyłoby się dla niego banem. Ja działając dla sieci wyłapałem warna, demolka wyzywając drugiego admina dostał oklaski. Dowody: Powyżej. Miejsce zdarzenia : Forum Coś od siebie : Edited August 25, 2018 by SHAMPON tested22.mp4 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 25, 2018 cannabis Share Posted August 25, 2018 Będziesz miał możliwość wglądu po tym jak UBT wykona swą pracę Mógłbyś podać mi link do swojego steama i pierwszą nazwę jaką było nazwane konto ? Link to comment
Użytkownik SHAMPON Posted August 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 25, 2018 (edited) Nigdzie w regulaminach nic takiego nie ma, a to co ty wyprawiasz, przechodzi o absurd. Blokowanie komuś działu, by nie mógł się wypowiadać, bronić tym samym wszystko ustawiasz przeciwko mnie. Tworzysz nowe zasady, byle były tylko na Twoją korzyść, a obecne ignorujesz. Natomiast, gdy wszystko będzie szło po myśli, to wykorzystany zostanie punkt z regulaminu: Ban na Serwerze = Ban na forum. I tym samym moje pole obrony, nie istniało ani przed ani po. Nastawiasz ludzi również przeciwko, więc chętnych do interwencji brakuje i wszyscy na to przyzwalają. Bądź z siebie dumny. Link do mojego steama idzie utworzyć z steam_Id. Edited August 25, 2018 by SHAMPON tested22.mp4 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 25, 2018 cannabis Share Posted August 25, 2018 Wypowiesz się po weryfikacji UBT. Nie chcę by Twoja rozpiska wpłynęła jakoś na ich pogląd na to demko. Także czekaj spokojnie z przygotowaną rozpiską Link to comment
AdeK Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts