Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Rozwiązane] Skarga - dylu.

SHAMPON

Recommended Posts

• Użytkownik

Twój nick: Shamponeiro
Nick osoby oskarżonej: Dylu
Powód (opis sytuacji) : 

1. Wyłączono mi jakikolwiek wstęp do działu z banami. zzzas.thumb.jpg.1514657c8bc9a755353b2b514e6bad6d.jpg Ma to związek z kolejnym banem nałożonym na moją osobę przez oskarżonego.

2. Nie przestrzeganie regulaminu forum. xasf.thumb.jpg.8e7d26a13c705e09eaebf682da21f114.jpg Regulamin mówi "Nie klnij, nie obrażaj innych, nie wyzywaj oraz nie krzycz (nie pisz z włączonym Caps Lock'iem)" Demolka złamał wszystko co mógł, warna dostać nie dostał. Tymczasem ja dostałem warna za interwencje, w którym uświadomiłem problem z screenami na awp_indii, ratując tym samym gościa, bo pewnie zakończyłoby się dla niego banem. Ja działając dla sieci wyłapałem warna, demolka wyzywając drugiego admina dostał oklaski.

Dowody: Powyżej.

Miejsce zdarzenia :  Forum

Coś od siebie : 

Edited by SHAMPON
  • cannabis

Będziesz miał możliwość wglądu po tym jak UBT wykona swą pracę :)  Mógłbyś podać mi link do swojego steama i pierwszą nazwę jaką było nazwane konto ?

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik

Nigdzie w regulaminach nic takiego nie ma, a to co ty wyprawiasz, przechodzi o absurd. Blokowanie komuś działu, by nie mógł się wypowiadać, bronić tym samym wszystko ustawiasz przeciwko mnie.

Tworzysz nowe zasady, byle były tylko na Twoją korzyść, a obecne ignorujesz. Natomiast, gdy wszystko będzie szło po myśli, to wykorzystany zostanie punkt z regulaminu:

Ban na Serwerze = Ban na forum.

I tym samym moje pole obrony, nie istniało ani przed ani po. Nastawiasz ludzi również przeciwko, więc chętnych do interwencji brakuje i wszyscy na to przyzwalają. Bądź z siebie dumny.

Link do mojego steama idzie utworzyć z steam_Id.

Edited by SHAMPON
  • cannabis

Wypowiesz się po weryfikacji UBT. Nie chcę by Twoja rozpiska wpłynęła jakoś na ich pogląd na to demko. Także czekaj spokojnie z przygotowaną rozpiską ;)

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]