Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Odrzucona] Podsadzka

Kubus :*

Recommended Posts

• Użytkownik

Witajcie. Mam propozycję, aby dodać na dd2 podsadzanie się. Tylko żeby się nie blokować to tylko gdy się kuca widziałem to na innym serwerze i żadnych skarg nie było nie będziemy się blokować, a będziemy mogli np.,, przykampic" dlaczego by nie spróbować może to rozmaici nasz serwer 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Na tak

Często by się to przydało bo jest kilka fajnych "kamp do kampienia" :))

• Lubię to! 1

329c5c67c0931.gif

Tez na tak. Wgl ten plugin z przenikaniem to dla mnie tragedia. Powinien byc ustawiony na 10 sek po spawnie... 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jestem na TAK. Pr0 ma racje, zbędne t przenikanie i powinno być ustawione jak już na pare sec.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

2ldgl8h.gif

b_560x95.png

• Użytkownik

Jestem na TAK zdecydowanie - cs to teamplay ;)

A to jego duża część! ;)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Na tak. Ale jeżeli to ma być tylko jak ktoś kuca, ale zastanawia mnie czy osoby które kucną „w sobie” nie będą ginęły, czy będzie poprostu ich biło.

Edited by Chrobras
  • Dzięki 1
  • Użytkownik
7 godzin temu, Chrobras napisał:

Na tak. Ale jeżeli to ma być tylko jak ktoś kuca, ale zastanawia mnie czy osoby które kucną „w sobie” nie będą ginęły, czy będzie poprostu ich biło.

NIE z tego co mi wiadomo to nie będą ginęli, dokładnie nie wiem o co Ci chodzi bo dość słabo to opisales jeżeli chodzi o kucanie w sobie to dlaczego niby maja ginąć? :o

• Użytkownik
8 godzin temu, Chrobras napisał:

Nie. Po prostu jak będzie taka sytuacja to osoba, która chce kucnąć zostanie wypchnięta przed drugą osobę lub w tedy też będzie działać przenikanie ;) 

2ldgl8h.gif

b_560x95.png

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona.

YJJpqsp.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]