Użytkownik Kubus :* Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 Witajcie. Mam propozycję, aby dodać na dd2 podsadzanie się. Tylko żeby się nie blokować to tylko gdy się kuca widziałem to na innym serwerze i żadnych skarg nie było nie będziemy się blokować, a będziemy mogli np.,, przykampic" dlaczego by nie spróbować może to rozmaici nasz serwer 1 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 Na tak Często by się to przydało bo jest kilka fajnych "kamp do kampienia" 1 Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Tez na tak. Wgl ten plugin z przenikaniem to dla mnie tragedia. Powinien byc ustawiony na 10 sek po spawnie... 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 Jestem na TAK. Pr0 ma racje, zbędne t przenikanie i powinno być ustawione jak już na pare sec. 1 1 Link to comment
Użytkownik 3wflowklika Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 Jestem na TAK zdecydowanie - cs to teamplay A to jego duża część! 1 Link to comment
Użytkownik smilej Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 Na WIELKIE TAK będzie praca zespołowa chociaż 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted August 25, 2018 Użytkownik Share Posted August 25, 2018 (edited) Na tak. Ale jeżeli to ma być tylko jak ktoś kuca, ale zastanawia mnie czy osoby które kucną „w sobie” nie będą ginęły, czy będzie poprostu ich biło. Edited August 25, 2018 by Chrobras 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 26, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 26, 2018 7 godzin temu, Chrobras napisał: Na tak. Ale jeżeli to ma być tylko jak ktoś kuca, ale zastanawia mnie czy osoby które kucną „w sobie” nie będą ginęły, czy będzie poprostu ich biło. NIE z tego co mi wiadomo to nie będą ginęli, dokładnie nie wiem o co Ci chodzi bo dość słabo to opisales jeżeli chodzi o kucanie w sobie to dlaczego niby maja ginąć? Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 8 godzin temu, Chrobras napisał: Na tak. Ale jeżeli to ma być tylko jak ktoś kuca, ale zastanawia mnie czy osoby które kucną „w sobie” nie będą ginęły, czy będzie poprostu ich biło. Nie. Po prostu jak będzie taka sytuacja to osoba, która chce kucnąć zostanie wypchnięta przed drugą osobę lub w tedy też będzie działać przenikanie Link to comment
AdeK Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts