Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Zamknięty] Skarga na demolke

AC cinek

Recommended Posts

• Użytkownik

Twój Nick: AC Cinek

Nick oskarżonego: Demolka [admin]

IP/SID oskarżonego: nwm

Powód skargi: Nadużywanie admina dla celów własnych, kicki bez powodów, brak reakcji na czita

Opis sytuacji: Skarga ma 3 sytuacje conajmniej także lecimy...

1. Nadużywanie admina... Reklamuje swój własny stream, sam nie wykonuje celów mapy co zwracają mu na to uwagę gracze, a gdy ktoś tego nie wykonuje to daje bany, kicki

2. Kicki bez powodów... Sytuacja aktualnej mapki 2;25... Ide na szepcie po longu bo zostałem sam.. podkreśle że miałem 40sec a paka leżała na longu... kick z powodu nie wykonywania celów mapy... gdzie sam ich nie wykonuje

3. Totalny brak szacunku ADMINA dla gracza [ mnie ] został zbluzgany, obrażany...... oczywiście po informacji że idę na skargę również zostałem zbluzgany od konfidenta... to nie pierwsza taka sytuacja gdzie ten oto " ADMIN " obraża graczy! tylko ma taki problem że ja sobie na to nie pozwolę... pełni funkcję admina to albo daje przykład... wykonywania celi ... albo zacznę zachowywać się identycznie jako on... a za każdy ban będzie leciała kolejna i kolejna skarga

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Jego własny stream to jest dowód...wszystko tam jest... a jeżeli nie to demko będzie do pobrania po skończonej mapie...

• Użytkownik

Ja sobie pozwolę odnieść się do

Cytat

brak reakcji na czita

co jest według mnie racją. Kiedyś ktoś napisał na U@ o pytam się demolki czy widział, a odpowiedz jaka uzyskałem to "nie widziałem, teraz gram". Ale na pewno czyta u@ jak zginie.

• Użytkownik
4 minuty temu, Chrobras napisał:

Ja sobie pozwolę odnieść się do

co jest według mnie racją. Kiedyś ktoś napisał na U@ o pytam się demolki czy widział, a odpowiedz jaka uzyskałem to "nie widziałem, teraz gram". Ale na pewno czyta u@ jak zginie.

Dzisiaj gość z tt gdzie grał demolka... wleciał na sh w długą... oczywiście nie opanował czita i padł... napisałem na u@ gdzie demolka był online i w grze.... zero reakcji... napisałem póżniej jeszcze 2,3 razy... nic nie odpowiedział nawet na spekta nie zszedł

• Użytkownik

Jeśli jestem w trakcie gry i skupiam się na grze to nie patrzę co kto pisze bo nie będę się rozpraszał, już nie mowie o tym jak drzecie się na micro i nie słychać przeciwnika. Dostałeś kicka z powodem cele mapy bo byłeś na respie, wszedłeś do gry i miałeś do mnie jakieś wonty i zacząłeś tam coś mi jechać to ci odpowiedziałem , a gracze cie wyjaśnili w odpowiedni sposób  , do większości nie dociera to ze macie wykonywać cele będąc w tt , a kicki i bany nie skutkują to słownie do was trzeba docierać. Reklamuje swój kanał i będę to robił ile chce bo również reklamuje sieć , gdzie sporo graczy przyszło do nas przez streamy, znam się z właścicielem sieci i mamy taka umowę i g*wno cie to powinno obchodzić ! Co do tego ze bywam wulgarny to się zgodzę i tego nie zmienię bo nie będę grał kogoś kim nie jestem! Trochę sobie w tej skardze dopisałeś rzeczy, ale mam to gdzieś bo to ciebie życie weryfikuje za czyny a nie mnie, odpowiednio cie zweryfikowali już gracze. Ja zdecydowanie mogę oddać admina , większość ludzi tutaj jak i właściciel wie ze jestem tylko do pomocy i nie uważam się nawet za admina, mam go bo mam, 15 lat stażu we wszystkim co jest związane z cs’em, pozwala mi na to by być tylko w razie potrzeby i lajtowo podchodzić do sprawy. Żegnam 

• Użytkownik
3 minuty temu, demolka napisał:

Jeśli jestem w trakcie gry i skupiam się na grze to nie patrzę co kto pisze bo nie będę się rozpraszał, już nie mowie o tym jak drzecie się na micro i nie słychać przeciwnika. Dostałeś kicka z powodem cele mapy bo byłeś na respie, wszedłeś do gry i miałeś do mnie jakieś wonty i zacząłeś tam coś mi jechać to ci odpowiedziałem , a gracze cie wyjaśnili w odpowiedni sposób  , do większości nie dociera to ze macie wykonywać cele będąc w tt , a kicki i bany nie skutkują to słownie do was trzeba docierać. Reklamuje swój kanał i będę to robił ile chce bo również reklamuje sieć , gdzie sporo graczy przyszło do nas przez streamy, znam się z właścicielem sieci i mamy taka umowę i g*wno cie to powinno obchodzić ! Co do tego ze bywam wulgarny to się zgodzę i tego nie zmienię bo nie będę grał kogoś kim nie jestem! Trochę sobie w tej skardze dopisałeś rzeczy, ale mam to gdzieś bo to ciebie życie weryfikuje za czyny a nie mnie, odpowiednio cie zweryfikowali już gracze. Ja zdecydowanie mogę oddać admina , większość ludzi tutaj jak i właściciel wie ze jestem tylko do pomocy i nie uważam się nawet za admina, mam go bo mam, 15 lat stażu we wszystkim co jest związane z cs’em, pozwala mi na to by być tylko w razie potrzeby i lajtowo podchodzić do sprawy. Żegnam 

Nie byłem na respie co może poświadczyć demko z hltv! byłem na długiej tam gdzie leżała paka... HLTV nie oszukasz... widzę że nawet nie kryjesz się ze swoim zachowaniem typowego gbura... i czy taki facet powinnien mieć admina? Ktoś kto pluje i obraża graczy? Kolega z top1... poświadczy że innym dajesz kicki i bany za coś czego sam nie przestrzegasz ... to jest nadużywanie admina...Może i robisz reklamę sieci na strimach ale swoich żenującym zachowaniem również dajesz niezła reklamę i to jako admin.... i jeżeli tak podchodzisz do spraw adminowania.... gdzie ADMIN TO NIE PRZYWILEJ.. ADMIN TO OBOWIĄZEK I OBOWIĄZKI KTÓRE TRZEBA WYKONYWAĆ.... to jestem za tym byś admina oddał... i twoje znajomości z właścicielami nie powinny mieć tutaj nic do gadania... jak ta skarga nie przyniesie skutku, to będę pisał kolejne za twoje zachowanie ! pozdrawiam tyle na temat

• Użytkownik

Pisz ile chcesz, do puki nie zostaniesz zbanowany za spam , wole być sobą i nie udawać kogoś innego by się podobać innym. Dzięki temu osiągnąłem dużo o czym nie masz zielonego pojęcia w życiu prywatnym. A tacy co chcą się wypromować uderzając w innych to kończą jak kończą.. w dodatku widać ze kochasz konfidenctwo wiec raczej słabe tutaj szanse masz na dobra renomę. I ty mi nie mów ze mam rezygnować i co mam robić bo naprawę się uruchomię a tego nie chce !  Aaaa i jeszcze jedno, siedziałeś na respie po czasie , dostałeś kicka jak już uciekałes ! Na tym kończę wypowiedzi, i również tobie tez to radzę, napisałeś skargę, odczytają i się wypowiedzą i skończ spamic 

• Użytkownik

Demolka szanuje Cię jako gracza i jako administratora ale musisz liczyć się z tym, że do Twoich obowiązków należy niezwłoczne sprawdzanie podesłanych informacji na u@ (możesz oczywiście dokończyć runde nie mówie, że nie). Do kultury nie mam się co przyczepić bo każdego może ponieść, to jest gra, przy której wkurzanie to normalność ;) Ale jako admin nie możesz nadużywać swoich praw. Mam na myśli spamy na y@@ oraz na say'u swoim streamem. Znaczy no, na say'u napisz se raz, dwa razy nie więcej, na y@@ nie powinieneś wgl tego pisać... A w szczególności, że Ty spamisz tym jak nie wiem...
o78uxc.jpg

Może zamiast tego warto ustawić bindy na respa, mikro itp.

Mówisz, że masz admina bo go masz... Pomocnik? Nawet jak tak twierdzisz to nie zwalnia Cię z obowiązków! Admin to admin. Nie mam nic do Ciebie ale wykonuj swoje obowiązki zgodnie z regulaminem a nie tylko w tedy, gdy ktoś Cię wkurzy... Nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków :( Nie raz jest 3-4 adminów (łącznie ze mną) ale żaden z nich nie raczy ruszyć się na specta i ogarnąć... Wszystko muszę robić JA (oczywiście to mój obowiązek ale gdy jest kilku adminów a ja cały czas mam kupe roboty to może ktoś raczyłby pomóc?) pomimo próśb na U@ nikt nie pomaga. Nie będę wymieniał nicków ale te osoby wiedzą o kogo chodzi. Na razie zbieram dowody i wrzucę wszystko jak uzbiera się co nieco. Nie bierz tego do siebie demolka bo nie mówie tylko o Tobie. A i jeszcze jedna rada dla wszystkich... TRAKTUJCIE GRE NA SERWERZE JAKO ZABAWĘ, A NIE GRE O ZŁOTE GACIE, GDZIE LICZY SIĘ TYLKO ZWYCIĘSTWO... 

Pozdrawiam, Free

• Lubię to! 2

2ldgl8h.gif

b_560x95.png

• Użytkownik

Co racja to racja. Ja rozumiem że reklamujesz naszą sieć, ale nie krzywdą innych.  Popatrz sobie ile miejsca zajmuje na ekranie twój spam na y@@ + Czat. 
Wyobraź sobie że teraz jesteś w trakcie strzelanki, ktoś siedzi w piachu a ty na pochylni na A, albo na odwrót, strzelacie się a tu leci spam na pół ekranu i nic nie widać. 
Prosiłbym abyś tego bindu nie używał na y@@. gdyż rozprasza to graczy.  Na czacie, owszem, jak najbardziej masz moje pozwolenie, ( Jak masz taki dobry kontakt z @AdeK tak jak piszesz, to może załatw sobie z nim ,, Reklame" która będzie wyskakiwać na czacie bądź na początku gdy wbijasz na serwer.) Ale prosiłbym abyś nie używał tego na y@@, tak jak wspomniałem powyżej, zauważ ile miejsca to zajmuje.. poza tym jak drugi admin daje bind (Chociażby) Resp TT do 1:30, a ty zaraz go zaspamiasz  swoimi ... 

Nie jednokrotnie dostałem już skargi na pw. w kierunku twoich bindów. 

Cyt. 

Pi3RuN**ek killed BADyLowy with ak47
Pi3RuN**ek killed SZafranek with ak47
[DD2] Chcesz zobaczyc co posiada VIP napisz na czacie/vip!
� STREAM NA ZYWO YOUTUBE NAZWA KANALU: WARSZAWSKA VIXA
OLEJ dropped
[SVIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada svip ? Napisz na say'u /svip
*DEAD* kur : /skiny

Pejcz (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]
a brudny hary mi wyśle screena.. 

Myślę że dotrze to do ciebie i postarasz się aby to już nie miało miejsca. 

Następnie to twoje podejście do zgłoszeń. Ilekroć byłem na serwerze i były zgłoszenia na u@, To prosiłem aby ktoś sprawdził bo sprawdzałem innych graczy, oczywiście prócz @ExtremeHobby nikt nie raczył mi pomóc, bo po co ... A na tym wasza rola polega, ale co tam...  Tak jak wspomniał powyżej @FreeKill jak grasz oczywiście nie mam nic przeciwko, ale w końcu jak zacznie się nowa runda, to wbij na tego specta, sprawdź gracza ... to nic nie kosztuje, to dla twojego dobra, grasz przynajmniej na czystym serwerze. 
Na twoim streemie bynajmniej zauważą jak dbasz o serwer ;)  Bo w ten sposób to nic nie reprezentujesz na tych stremach, tylko jakiś zasyfiały serwer na którym każdy się pruje ( Do ciebie że nic nie ogarniasz) Tak, wiem bo kilka razy wbijam sobie na serwer na NS pod innym nickiem i sprawdzam właśnie reakcje naszych adminów. 

Dlatego żaden jeszcze nie został wytypowany do najlepszego admina miesiąca. 

Nwm. jeżeli jest ci ciężko wejść na tego specta i poświęcić te 5 minut na ogarnięcie .. to może naprawdę zrezygnuj, bo czuję się tak jak byś wgl. nie miał tego admina. 
Jedynie co to banujesz i kickujesz ludzi za cele których sam nie wykonujesz. ( Widziałem nie raz ) 

Wybacz ale tym razem dostajesz ostrzeżenie. 

I proszę cię przemyśl to co robisz. 

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Rozumiem każdego, ponieważ każdy ma trochę racji.

@demolka Rozumiem, napisać na say że jest stream, ale na say @@? Proszę się z tym opanować bo ludzi to denerwuje nawet jak już piszesz na say, a co dopiero na say admin. 

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]