Użytkownik Vruzzi Posted June 7, 2018 Użytkownik Share Posted June 7, 2018 Nick:Vruzzi Wiek:15 Doświadczenie:Bardzo duze mialen kiedys swoj serwer i mysle ze doswiadczenie jakies mam.Do tego umiem pilnowac porzadku na serwerze. Znajomośc amxmodmenu[0/10]:8 [steam/Non Steam]:NS Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze:6h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]:Teraz NIE Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]:Tak Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]:Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]:Tak Link to comment
Użytkownik Reddy! Posted June 7, 2018 Użytkownik Share Posted June 7, 2018 Halo halo o co tu chodzi wcz3śniej napisałeś że 18 a teraz 15?? Jestem na nie -pchasz się -wiek on nie ma 15 lat widziałem jego kanał na yyt [align=center] <3 Robienie Grafik <3 [/align] Link to comment
Użytkownik chomik Posted June 7, 2018 Użytkownik Share Posted June 7, 2018 .odrzuconepodaniekurwa Link to comment
drimo Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 @Deys Czemu otwierasz temat, który był zamknięty przez właściciela serwera? Bolało, że nie napisałeś posta? Na nie, powody up. Link to comment
Recommended Posts