Użytkownik AC cinek Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Jestem za usunięciem dwuskoku vipowi... Przepraszam ale to nie ma całkowicie sensu... Latający vip który wybiega i skaczę jak poparzony... do tego jest to nie fier w stosunku do reszty graczy dlaczego ? Vip może dwuskoczyć gdy do niego strzelają co daje efekt i nie raz ratuje życie Vip wskoczy skrzynkami na skróty, gdzie zwykły gracz się tego nie spodziewa Vip wejdzie na skrzynkę do której zwykły gracz nie ma dostępu ze względu na to że nie można sie podsadzać ... Vip ma te swoje bronie itd... ok rozumiem, ale nie przesadzajmy... kasa nie może dawać aż takiej przewagi nad resztą bo to nie ma całkowicie sensu... KASA VS LUDZIE = KASA WINNER... od kiedy pieniądze są w życiu najważniejsze, w taki właśnie oto sposób uczycie młode pokolenia że mają pieniążki mogą wszystko i są wyższością nad innymi którzy tych pieniążków nie mają... reasumując jestem za usunięciem dwuskoku z VIPA Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 (edited) Double Jumpa ma tylko SVIP, nie zwykły VIP. Jest to usługa premium, więc nie widzę z tym problemu. Zakup usługi jest dobrowolny, przy tym każdy zakup usługi wspiera serwer. Masz jak z własnej kieszeni wyłożyć kapustę na utrzymanie serwera? Z tego co wiem to nie. Trzeba za coś serwer opłacić Propozycja zbędna A i piszemy nie "fair", a nie "feir" Edited August 26, 2018 by pr0 0wn3d.cfg 1 Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Z tego co wiem to Double Jumpa ma svip a nie vip a po drugie jestem za tym alby to zostało kupujesz svipa/vipa wspierasz serwer i za to coś masz więcej niż zwykły gracz 1 Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 To co kolega @bonusrpk32 Jak się płaci to powinno się mieć wygodniej Ale wiesz, nowoczesnym światem rządzi hajs 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Również jestem na nie. Svip ma dwa skoki. Mowisz ze nie fair? To co masz zapłacić i nic za to nie mieć? Jakieś ułatwienia muszą byc nie pasuje to kup sobie svipa Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 (edited) SVIP to przywilej, za darmo go nie dostaniesz - chcesz mieć przywileje to zapłacisz/nie chcesz to nie zapłacisz- nikt Cie do zakupu nie zmusza, chcesz mieć ciut łatwiejszą rozgrywkę to kupujesz i już. Nie wiem kompletnie w czym Ci ten podwójny skok przeszkadza - przeciwnika należy się spodziewać w każdym miejscu. Edited August 26, 2018 by Automatyk Link to comment
Użytkownik demolka Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Jestem na nie, wszystko jest idealnie na serwie, chciałeś się wybić skarga na mnie wczoraj , ale ci nie poszło to szukasz teraz nowych podejść widzę haha. Wczoraj zarejestrowany a już jaki sławny... Link to comment
Guest Kamilek Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Wszystko zostaje jak jest wiec kup sobie svipa to bedziesz miec proste /zamykam Link to comment
Guest Kamilek Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts