Zasłużony .::FocuS::. Posted August 26, 2018 Zasłużony Share Posted August 26, 2018 1. Nick: .::FocuS::. 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin Only DD2 #1 3. Powód: Skradziono mi konto steam, a ukochany support steam mi nie pomoże w odzyskaniu go, więc przez jakiś czas w CS 1.6 grać nie bd. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Ranga na serwerze Odebrana. Poza tym życzę szybkiego powrotu do gry jak i na serwer 1 Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Szkoda , ze odchodzisz .Jak mi skradziono konto to chcieli dowód czyli kody aktywacyjne z gier , Gier miałem ok 10 a dałem im z 3 bo tyle miałem a reszta była zakupiona na steam i odzyskałem , ale e-mail już nie i tylko musiałem zmienić e-mail 1 Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Wracaj szybko 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 27, 2018 cannabis Share Posted August 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts