Użytkownik SaWeK! Posted June 7, 2018 Użytkownik Share Posted June 7, 2018 Mam parę propozycji do serwera: -wgrać antyflesha dla swojego teamu -zablokować tarczę w ct -dodać żeby vip dawał kevlar i defuse od początku mapy -rangi są zbugowane mając 140 killi pokazuje golda 1 zamiast silvera u większości tak jest Link to comment
Użytkownik shiV Posted June 7, 2018 Użytkownik Share Posted June 7, 2018 Co to blokady na tarczę, jak najbardziej na + Kevik i def na vipa ? Neutral - nie przeszkadza mi jego brak Antyflesh ? jak dla mnie totalnie zbędny. Rangi nie zwróciłem uwagi Link to comment
Użytkownik SaWeK! Posted June 7, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 7, 2018 W sumie racja antyflesh by się nie przydał ale żeby się nie blokować o swoich kolegów z teamu ^^ Link to comment
drimo Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 - Nie, nie i jeszcze raz nie! - Przy blokadzie tarczy pasowało by zablokować także auto lamy ;d - Przy pistolach to się już powinno się pojawić i zestaw granatów, a natomiast przy kolejnych rundach przydał by się też kask =) - Nie zwracałem na to jakiejś wielkiej uwagi, ale jeśli tak jest to oczywiste, że do naprawy. #Edit: Duszka można dodać, ale tylko na 10-15 pierwszych sekund rudny, żeby się nie blokować na respie, ale potem się przyda, aby się nawet podsadzić =] Link to comment
AdeK Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 -wgrać antyflesha dla swojego teamu -zablokować tarczę w ct -dodać żeby vip dawał kevlar i defuse od początku mapy Zrobione Tylko rangi poczekają. Link to comment
Recommended Posts