Użytkownik |K4|Bum Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 1. Nick: KBum 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Moderator/ Wlasciciel serwera ( serwer wezme, dla swietego spokoju) / Opiekun serwera/ UBT. Admin moze zostac. 3. Powód: @.::FocuS::. najpierw zrob temat z prawami i obowiazkami dla danej rangi a pozniej ostrzegaj Bo takie "ostrzezenie" bez jakiej kol-wiek informacji i chociazby regulaminie to bez sensu ;). Nigdzie nie bylo napisane ze trzeba podejmowac decyzje z kazdym .. Dopiero jak cie o to zapytalem gdzie to jest napisane, to bodajze po 10 minutach napisales w " ostrzezeniach" czy tam aktywnosci o tym i owym.. Nawet nie raczysz odpisac na komunikatorze Poza tym mysle ze przejmiesz role pozostalychy rang i dumnie bedziesz dbal o DD2. Szkoda ze wrociles po urlopie i tak reagujesz na pierwsza lepsza akcje, nie patrzac na to co bylo, gdy ciebie nie bylo Chciales zablysnac, nie powiem, po nie kat ci to wyszlo tylko szkoda ze troche nie wypalilo. Pewnie bedzie zaraz spam ze zachowuje sie jak dziecko ale tylko pisze prawde jak jest Poza tym kto sie zachowuje ten sie zachowuje Nie dam sie traktowac wedle czegos, czego nie bylo, a jest po fakcie dokonanym Nie po to staralem sie o rangi na tej sieci, i pomagalem wszytkim jak i wszystko ogarynalem, by mnie ktos do pionu stawial. Co nawet nie wie chyba o polowie rzeczy na tym forum. 1 Link to comment
Użytkownik demolka Posted August 26, 2018 Użytkownik Share Posted August 26, 2018 Nie mam pojęcia jak można stwierdzić ze to demko jest czyste, jak można mieć rangę UBTEAM i prostego demka nie wyłapać, teraz zmienię jakoś na hd, i więcej klatek oraz normalna prędkość, będzie lepiej widać, myślałem ze znają sie tu ludzie lepiej i wyłapią to od razu. Mam nadzieje ze zostaniesz a tamte osoby napiszą rezygnacje bo to jest dramat i kpina , screeny nawet przerabiane przechodziły ........ Link to comment
zjc(^; Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 2 godziny temu, demolka napisał: Nie mam pojęcia jak można stwierdzić ze to demko jest czyste, jak można mieć rangę UBTEAM i prostego demka nie wyłapać, teraz zmienię jakoś na hd, i więcej klatek oraz normalna prędkość, będzie lepiej widać, myślałem ze znają sie tu ludzie lepiej i wyłapią to od razu. Mam nadzieje ze zostaniesz a tamte osoby napiszą rezygnacje bo to jest dramat i kpina , screeny nawet przerabiane przechodziły ........ Skoncz juz o tym gadac, demko jest czyste, a Ty musisz plakac. Chyba nie ogarniasz tej gierki do konca. Co do Ciebie to nie jest powod to odchodzenia, ale Twoja decyzja Link to comment
cannabis 0101 Posted August 27, 2018 cannabis Share Posted August 27, 2018 Nie przyjmuje rezygnacji wyjaśnienie na PW. Zamykam 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 27, 2018 cannabis Share Posted August 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts