Użytkownik FreeKill Posted August 27, 2018 Użytkownik Share Posted August 27, 2018 (edited) Witam! Chcę podziękować wszystkim, którzy pokazują na serwerze, że nie tylko gra się liczy! Dziś wraz z kilkoma osobami bawiliśmy się w nożowników! Dziękuję wszystkim, którzy biorą udział w takich eventach Pokazujemy tym graczom, że nie tylko fragi się liczą @3wflowklika @Chrobras @amazing Chaos i wielu innych! Dzięki i zachęcam resztę do takiej zabawy! Udowodnijmy, że dobra zabawa to nie tylko gra o topkę! Pozdrawiam! Edited August 27, 2018 by FreeKill 6 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted August 27, 2018 Użytkownik Share Posted August 27, 2018 ps. ss'y z HLTV 2 Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 27, 2018 Użytkownik Share Posted August 27, 2018 Z chęcia zagram jutro 1 1 Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Takie zabawy są kozackie, fajnie jest się tak pobawić a nie tylko lecieć na fragi Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 28, 2018 1 godzinę temu, amazing napisał: Takie zabawy są kozackie, fajnie jest się tak pobawić a nie tylko lecieć na fragi No a jak W końcu za zabawe odpowiedzialny jest squad SG! 1 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Ja ogólnie też lubię się troszkę pobawić ale tooka też jest ważna szczególnie teraz top 3 no mozna zgarnąć free svipa ale też można się pobawić czy noze czy pompy czy coś Pozdrawiam 1 1 Link to comment
Użytkownik AYY Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 No Topka jest ważna można się pobawić samymi mp instagram.com/perkovsky_01/ 1 1 Pozdrawiam wszystkie kurwy, dzisiaj wybaczam Wam 😉 https://www.youtube.com/@persona97 Link to comment
Użytkownik Bloodred Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Może i mi nadarzy się kiedyś taka zabawa Fajnie, że nie lecicie tylko na topke 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 30, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 30, 2018 57 minut temu, Bloodred napisał: Może i mi nadarzy się kiedyś taka zabawa Fajnie, że nie lecicie tylko na topke Nie o wszystkich to można powiedzieć Ale zachęcam do brania udziału w takich zabawach Gwarantuję poprawę humoru 3 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted September 7, 2018 Użytkownik Share Posted September 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts