Użytkownik snikus Posted August 27, 2018 Użytkownik Share Posted August 27, 2018 Nick: snikus Wiek: 15 Doświadczenie: Miałem admina na JB 2 razy. Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 8/10 [steam/Non Steam]: non steam Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 5/6 h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Tak Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Jeszcze nie Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak Cos od siebie: Mam na imie Hubert mam 15 lat moim hobby jest piłka nożna, chodzę do 2 gimnazjum. Edytowano piątek o 10:17 przez Oski Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 27, 2018 Użytkownik Share Posted August 27, 2018 Jestem na Nie -Konto pod podanie -Wiek -NS Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Jestem na Tak -wiek nie gra +Składka +amx +doświadczenie 1 Link to comment
Marves Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Nie, - Mutacja - Steam - Podanie słabe Link to comment
Użytkownik Bysior Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Na NIE -/+ amxx -konto pod podanie -mutacja Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts