Użytkownik K0Z4K Posted June 7, 2018 Użytkownik Share Posted June 7, 2018 Nick: K0Z4K [align=center]Wiek:15 [/align] [align=center]Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/K0z4k/46.29.21.219:27040/[/align] [align=center](nadrobię czas, jestem adm na JB)[/align] [align=center]Doświadczenie z amxx[1-10]: 5-10[/align] [align=center]Mikrofon[Tak/Nie]: Tak[/align] [align=center]Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: jak na razie nie ale wpłacę [/align] [align=center](coś sie zepsuło z linkiem gt) [/align] [align=center]Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ gra dużo osób na serwerze i chciał bym i tu pomóc utrzymać porządek [/align] [align=center] (coś sie zepsuło z linkiem gt) [/align] Link to comment
Użytkownik Reddy! Posted June 7, 2018 Użytkownik Share Posted June 7, 2018 Na Nie -Ha ha ha 35 min ty sobie żarty robisz -Mamy Adminów -Amx -Składka [align=center] <3 Robienie Grafik <3 [/align] Link to comment
Użytkownik shiV Posted June 7, 2018 Użytkownik Share Posted June 7, 2018 No nie wiem, narazie nieutral -GT szału nie robi nawet 1h nie ma + amx myslę ze podstawy wystarczą +/- Wiek Dasz radę ogarnąć dwa serwery? Link to comment
Użytkownik K0Z4K Posted June 7, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 7, 2018 No nie wiem, narazie nieutral -GT szału nie robi nawet 1h nie ma + amx myslę ze podstawy wystarczą +/- Wiek Dasz radę ogarnąć dwa serwery? Na spokojnie dam rade Link to comment
drimo Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 - Wypowiadanie się w własnym podaniu. - Składka. - GT. Nope. Link to comment
AdeK Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Dam szansę, ponieważ brak Administracji. Link to comment
Recommended Posts