elko Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Siema, jak w złym dziale to sorki. Chodzi o to, że gdy wstawiam sygnaturę nie chce się dodać. Pisze mi, że obrazki nie dozwolone lub że zajmuje za dużo linijek. Jak sobie napisze tekst też nie mogę albo jak np. daje sobie ":)" i też pisze, że za dużo linijek a zajmuje jedną. O co chodzi? Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Potwierdzone info. Miałem to samo pare dni temu Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 29, 2018 Użytkownik Share Posted August 29, 2018 Ja dzisiaj normalnie zmieniłem i nic. Link to comment
AdeK Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Sygnatura została wyłączona na stałe, zbędnie zaśmieca post. Link to comment
AdeK Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts