Użytkownik F4NTOM Posted August 29, 2018 Użytkownik Share Posted August 29, 2018 Nick qpski Wiek: 25 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://cache3.gametracker.com/player/qpski/54.36.186.16:27185/ Doświadczenie z amxx[1-10]: 7 Mikrofon[Tak/Nie]: Zawsze mam( obecnie musze zakupic cos poniewaz nie dziala kwestia kilku dni) Steam/Nonsteam: steam Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Jak trzeba Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Poniewaz wiekszosc adminow nie ogarnia. Nie znaja wiekszosci cheatow (podstawy typu aim i wh to kazdy da rade rozpoznac a jak widze i tak sa problemy) Link to comment
Użytkownik Bysior Posted August 29, 2018 Użytkownik Share Posted August 29, 2018 Na tak +wiek +składka +steam + GT Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 (edited) Na nie. Masz otwarta szybką rekrutację a zakladasz temat. - Jest wystarczająca ilość adminow, czesto jest ich online 4/5 na serwerze. - Podanie napisane byle jak. Edited August 29, 2018 by pr0 0wn3d.cfg Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted August 29, 2018 Użytkownik Share Posted August 29, 2018 Ja na tak wiek, często na serwerze, składka, Steam. a co do argumentów @pr0 0wn3d.cfg że jest wystarczająco adminów to powiem jedno. Nigdy nie jest za dużo adminów. Często to nie znaczy cały czas to po pierwsze. A po drugie napisał w podaniu że są admini na serwerze ale nie ogarniają, co jest prawda po często jest jak typek biega na aimie i admin jakiś pisze na U@, że wydaje mu się ze ten typek coś ma i żeby inny admin go ogarną. Ja gram zazwyczaj w nocy i często jestem sam wiec nie pisz tu że za dużo adminów. A co do kwesti wyglądu podania to lepiej żeby były proste i na temat niż żeby pisał, że lubi jeść pizze. 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 29, 2018 cannabis Share Posted August 29, 2018 1 godzinę temu, pr0 0wn3d.cfg napisał: Na nie. Masz otwarta szybką rekrutację a zakladasz temat. - Jest wystarczająca ilość adminow, czesto jest ich online 4/5 na serwerze. - Podanie napisane byle jak. w ogóle nie rozumiem Twoich powodów,owszem jest otwarta szybka rekrutacja,lecz maciek może chciałby żeby to ludzie zagłosowali a nie wybrała go jedna osoba. drugi powod ktorego nie rozumiem to ten o aktywnosci adminow ze jest ich czasem 3/4 ale chyba od przybytku głowa nie boli hmmm ? Ja jestem na ogromne TAK +Mega ogarniety znam już rok albo i dłuzej +składka +steam +wiek +gt Gorąco polecam tego pana 1 1 Link to comment
hk. Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 (edited) Na Tak: - często go widuje, - zna się na rzeczy, - wiek, - składka. Na ten moment to adminów nigdy dość. Edited August 29, 2018 by hk. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 29, 2018 Zasłużony Share Posted August 29, 2018 Na tak: + Wiek + Steam + GT + składka Link to comment
Guest Kamilek Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Przyjety zglos sie do mnie na steam Link to comment
Guest Kamilek Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts