Użytkownik snikus Posted August 29, 2018 Użytkownik Share Posted August 29, 2018 Nick oskarżonego:ArOn IP/SID oskarżonego:STEM_0:0:425173606 Powód skargi:Nie wyrażne mikro ,niezna regulaminu, 8 osob z serwera ucieklo przez niego.freekile nie ogarnia, a ma admina Opis sytuacji:ArOn:mowi bezruch do odwolania po czym macie zwykly bezruch zrobcie ładny szereg. ja:nie zrobilem ladnego szeregu ponieważ nie odwolal bezruchu po czym mnie zbanowal na 3 h. Nie tylko na mnie zrobłl freekila. Dowody (Demko,ssy,świadkowie):Świadowie ktoży mogą to potwierdzić spocony, igor1616,Oski,Pan_Pikacu. 1 Link to comment
Użytkownik igor1616 Posted August 29, 2018 Użytkownik Share Posted August 29, 2018 Potwierdzam to prawda Link to comment
Marves Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 (edited) No micro mam troche nie wyraźne ale słowo "FK" jest mi obce. Demko porposze @snikus gdzie widać jak robie fk. PS: Tak na przyszłość jak piszecie skargi na kogoś to przeczytajcie proszę was regulamin serwera, albo przynajmniej pół jego zawartości, bo takich skarg dzieci 10 letnich którzy mówią że robie fk to po prostu nie chce się tego czytać. Edited August 29, 2018 by Ar0n Link to comment
Recommended Posts