Guest zenek Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Twój Nick: Mategros Nick oskarżonego: @Yakuza IP/SID oskarżonego: Powód skargi: Dostałem bana za? Opis sytuacji: Admin mnie bezpodstawnie zbanowal, żądam jego wydalana z admina, lub odchodzę z sieci, macie do wyboru zostawiać niekompetnego na adminie czy tracie gracza Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=5987 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 29, 2018 Zasłużony Share Posted August 29, 2018 (edited) Jak zbanował to miał raczej powód, Brak steam id/IP, Dowodów. To jest skarga czy odwołanie od bana? Bez dowodów i sensownego powodu to nie pisz skargi. Odwołaj się od bana i tam zostanie wyjaśniona sytuacja. Bo skarga bez sensu. "żądam jego wydalana z admina, lub odchodzę z sieci, macie do wyboru zostawiać niekompetnego na adminie czy tracie gracza " Uznac to za Groźbe, szantaż? Nikt raczej płakać nie bd po Tb. Edited August 29, 2018 by .::FocuS::. 1 Link to comment
Guest zenek Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 A na cholere mi Steam ID czy IP jak to admin? Co mnie dowód interesuje? Zbanowal mnie to czekam na wyjaśnienia i podanie powodu zbanowania Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 W takim razie zapraszam Cie do dzialu Odwolaj od bana Link to comment
Guest zenek Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Nie, bo to skarga ponieważ zbanowal mnie za nic i ma mi on wyjaśnić za co dostałem bana, Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 29, 2018 Zasłużony Share Posted August 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts