Marves Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Dzwoni gość do pracy: - Szefie nie mogę dziś przyjść do roboty... jestem tak skacowany, że i tak nie będę mógł pracować, więc chyba wezmę zwolnienie lekarskie. Szef na to: - No co ty, na kaca jest super sposób. Ja zawsze jak mam kaca to proszę moją żonę żeby zrobiła mi laskę i potem czuję się doskonale. Powinieneś to wypróbować. - Hmm? OK spróbuję. Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił. Szef podchodzi i zagaduje: - I co, jak działa mój sposób ? - Doskonale, a w ogóle to fajną ma szef chałupę. 1 Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Dobre 1 Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Hehe no nie najgorsze ale widziałem lepsze + 1 Link to comment
Marves Posted August 30, 2018 Author Share Posted August 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts