Użytkownik ExtremeHobby Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Witam. Nie wiem czy tylko ja się zmagam z tym problemem, lecz będąc adminem i posiadając immunitet najzwyczajniej w świecie dostaje kicka za ping. Czasem będąc na spect i obserwując danego gracza zdarzało się, że mnie wyrzucało za wysoki ping co utrudniało mi zadanie. Na serwerze jest napisane, że graczy z immunitetem ping nie obowiązuje. Proszę o wypowiedź pod tym tematem. 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 30, 2018 cannabis Share Posted August 30, 2018 Ja miewam sytuacje takie,że gdy stoje 15-20 sec w jednym miejscu przenosi mnie automatycznie na spect nie wiem czemu Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Potwierdzam, gdy posiadałem admina co idzie z immunitetem to kicki i tak leciały Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 59 minut temu, DyLu napisał: Ja miewam sytuacje takie,że gdy stoje 15-20 sec w jednym miejscu przenosi mnie automatycznie na spect nie wiem czemu plugin jest, ale admina to nie powinno przenosic ani wyrzucac z serwera... Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Co do pingu to jestem za tym żeby adminą nie dawało bana tylko kicka. Nie oszukujmy się ale admini też grają wiec niech będzie sprawiedliwie że za ping wywala. a co do przenoszenia to fakt jest to czasami złośliwe i to adminów nie powinno dotyczyć. Sam kiedyś brałem IP gracza, zaraz dałem mu bana (będąc w grze) chce dalej biec a tu nagle przenosi do specta. Link to comment
AdeK Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Nie masz immunitetu. Immunitet to flaga "a" lecz zwykły admin takiej flagi nie ma. Musisz ogarnąć ping Link to comment
AdeK Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts