Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Zamknięty] Skarda na admina

clauncher

Recommended Posts

• Użytkownik

Twój Nick:Clauncher

Nick oskarżonego:ARON

IP/SID oskarżonego:425173606

Powód skargi:naduzywanie menu admina

Opis sytuacji:o 20:50 byłem w ct i dalem zakaz wychodzenia z cel, poczym odwołałem zakaz wychodzenia z cel komendom "odwołuje wam wychodzenie z cel" on nie wyszedł i go zabilem poczym zaczoł mnie slapowac, a w nastepnej rundzie chcial duszka inie dalem mu a ten mi dal bana pt "ostrzegałem 100razy" 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie):świadkowie: igor1616,apiQ,babcia

• Użytkownik

Potwierdzam

Po pierwsze ban pt. "FK (OSTRZEGAŁEM 100 RAZY)" Więc dlaczego już na wstępie kłamiesz? :) Po drugie był zakaz wychodzenia z cel, a ty powiedziałeś "Odwołuje wychodzenie z cel", a nie ma nawet takiego polecenia, chyba że być powiedział "Odwołuje wam ZAKAZ wychodzenia z cel. Hmm tak jak myślałem drugi raz śmiech na sali. Wy dzieci, bo inaczej was nazwać się nie da płaczecie za każdym banem tak jak np. igor i wyzywaćie o d dzi**k i kur*w.

PS: "Potwierdzam" @snikus Co ty tu masz do gadania jak cie na serwerze nie było. :beka:

Edited by Ar0n
  • Użytkownik

Nie jedno krotnie bylem świadkiem ze Ar0n robił FK,po czym daje nie słusznie bana clauncherowi,i gdy dostałem bana za wyzywanie go to był on na zbyt długi czas

• Użytkownik

potwierdzam. gdyz siedzialem akurat obok claunchera poniewaz to moj brat wiec wiem najwiecej. a po 2 bylem swiadkiem jak aron freekillowal. po 3 igor1616 dostal bana NA 24GODZINY ZA WYZWANIE GO

• Użytkownik
Przed chwilą, Spocony napisał:

potwierdzam. gdyz siedzialem akurat obok claunchera poniewaz to moj brat wiec wiem najwiecej. a po 2 bylem swiadkiem jak aron freekillowal. po 3 igor1616 dostal bana NA 24GODZINY ZA WYZWANIE GO

@Spocony ty też święty nie jesteś ;) bo można kogoś nie lubić z Administracji serwera ale wtedy idzie sie do właściciela lub opiekuna serwera nie że jak nie ma @Ar0n  na serwerze to buntujesz graczy i gadasz żeby pisali też ze to Prawda Wystarczy tylko ze będzie ta skarga  

Pozdrawiam V

tumblr_ozsvikGzwM1w9wsiio1_640.gif

4 minuty temu, Spocony napisał:

Wyzywał mnie od: Ku**w, dziw*k itp. (mam ss jak cos) Kiedy fk robiłem jak nie było mnie w ct, co ty wymyślasz teraz?

• Użytkownik
3 minuty temu, Ar0n napisał:

Wyzywał mnie od: Ku**w, dziw*k itp. (mam ss jak cos) Kiedy fk robiłem jak nie było mnie w ct, co ty wymyślasz teraz?

nie chodzi ze dzis fk ale byly :)

1 minutę temu, Spocony napisał:

nie chodzi ze dzis fk ale byly :)

No zdarzało mi się zrobić fk i za nie dawałem duszka lub freedaya, każdemu adminowi to się zdarzyło chociarz raz.

• Użytkownik

Skarga zamknięta,każdemu może się zdarzyć FK.

A w sprawie claunchera niema takiej komendy jak "odwołuje wam wychodzenie z cel" .

Edited by Oski
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]