Użytkownik clauncher Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 Twój Nick:Clauncher Nick oskarżonego:ARON IP/SID oskarżonego:425173606 Powód skargi:naduzywanie menu admina Opis sytuacji:o 20:50 byłem w ct i dalem zakaz wychodzenia z cel, poczym odwołałem zakaz wychodzenia z cel komendom "odwołuje wam wychodzenie z cel" on nie wyszedł i go zabilem poczym zaczoł mnie slapowac, a w nastepnej rundzie chcial duszka inie dalem mu a ten mi dal bana pt "ostrzegałem 100razy" Dowody (Demko,ssy,świadkowie):świadkowie: igor1616,apiQ,babcia Link to comment
Użytkownik snikus Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 Potwierdzam Link to comment
Marves Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 (edited) Po pierwsze ban pt. "FK (OSTRZEGAŁEM 100 RAZY)" Więc dlaczego już na wstępie kłamiesz? Po drugie był zakaz wychodzenia z cel, a ty powiedziałeś "Odwołuje wychodzenie z cel", a nie ma nawet takiego polecenia, chyba że być powiedział "Odwołuje wam ZAKAZ wychodzenia z cel. Hmm tak jak myślałem drugi raz śmiech na sali. Wy dzieci, bo inaczej was nazwać się nie da płaczecie za każdym banem tak jak np. igor i wyzywaćie o d dzi**k i kur*w. PS: "Potwierdzam" @snikus Co ty tu masz do gadania jak cie na serwerze nie było. Edited August 31, 2018 by Ar0n Link to comment
Użytkownik igor1616 Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 Nie jedno krotnie bylem świadkiem ze Ar0n robił FK,po czym daje nie słusznie bana clauncherowi,i gdy dostałem bana za wyzywanie go to był on na zbyt długi czas Link to comment
Użytkownik Spocony Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 potwierdzam. gdyz siedzialem akurat obok claunchera poniewaz to moj brat wiec wiem najwiecej. a po 2 bylem swiadkiem jak aron freekillowal. po 3 igor1616 dostal bana NA 24GODZINY ZA WYZWANIE GO Link to comment
Użytkownik Jarxxus Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 Przed chwilą, Spocony napisał: potwierdzam. gdyz siedzialem akurat obok claunchera poniewaz to moj brat wiec wiem najwiecej. a po 2 bylem swiadkiem jak aron freekillowal. po 3 igor1616 dostal bana NA 24GODZINY ZA WYZWANIE GO @Spocony ty też święty nie jesteś bo można kogoś nie lubić z Administracji serwera ale wtedy idzie sie do właściciela lub opiekuna serwera nie że jak nie ma @Ar0n na serwerze to buntujesz graczy i gadasz żeby pisali też ze to Prawda Wystarczy tylko ze będzie ta skarga Pozdrawiam V Link to comment
Marves Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 4 minuty temu, Spocony napisał: potwierdzam. gdyz siedzialem akurat obok claunchera poniewaz to moj brat wiec wiem najwiecej. a po 2 bylem swiadkiem jak aron freekillowal. po 3 igor1616 dostal bana NA 24GODZINY ZA WYZWANIE GO Wyzywał mnie od: Ku**w, dziw*k itp. (mam ss jak cos) Kiedy fk robiłem jak nie było mnie w ct, co ty wymyślasz teraz? Link to comment
Użytkownik Spocony Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 3 minuty temu, Ar0n napisał: Wyzywał mnie od: Ku**w, dziw*k itp. (mam ss jak cos) Kiedy fk robiłem jak nie było mnie w ct, co ty wymyślasz teraz? nie chodzi ze dzis fk ale byly Link to comment
Marves Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 1 minutę temu, Spocony napisał: nie chodzi ze dzis fk ale byly No zdarzało mi się zrobić fk i za nie dawałem duszka lub freedaya, każdemu adminowi to się zdarzyło chociarz raz. Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 (edited) Skarga zamknięta,każdemu może się zdarzyć FK. A w sprawie claunchera niema takiej komendy jak "odwołuje wam wychodzenie z cel" . Edited August 31, 2018 by Oski 1 Link to comment
Użytkownik Oeski Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts